Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Nem szeretnék már nyelvtanárho...

Nem szeretnék már nyelvtanárhoz járni. Hogy mondjam meg neki?

Figyelt kérdés
Tavaly tavasszal kezdtem németre járni nyelvvizsga miatt. Nagyon nehezen ment, teljesen az elejéről kellett kezdeni. Sajnos sokáig nem volt munkám, úgyhogy napi szinten órákat csak németeztem, haladtam is rendesen. Októberben megpróbáltam az írásbelit, de nagyon gyenge lett az eredmény, ami elvette a kedvem mert rengeteg időt belefektettem. Aztán elkezdtünk készülni a szóbelire. Ez még rosszabbul megy. Grafikonelemzésnél, szituációnál meg sem tudok szólalni. A magnó megy úgy ahogy. Most már dolgozok is, alig van időm este tanulni. Egy szenvedésnek érzem már a nyelvtanulást. Főleg,hogyha elő kell vennem, gyomorgörcsöm van. Pénzkidobás így az egész. Évekkel ezelőtt az angol sem ment. Többszöri nekifutásra sem sikerült az írásbelim. Diplomához kellett volna, de a lelkesedésem már nulla. Belefáradtam az évek óta tartó szenvedésbe. A tanárom azt mondta a tavaszi vizsgára fel lehet még készülni, de már nem akarok. Hogy mondjam meg neki, hogy be szeretném fejezni?
2019. jan. 23. 19:02
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
köszönöm neked is a tanácsot :)
2019. jan. 23. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!