Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » El szoktál járni az osztálytal...

El szoktál járni az osztálytalálkozókra?

Figyelt kérdés
Divat még ez, vagy a Facebook miatt úgy is tud mindenki mindenkiről?
2018. jún. 12. 18:56
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
Nem szoktam eljárni, akik érdekelnek, azokkal tartom a kapcsolatot.
2018. jún. 12. 19:12
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Az elsőre még elmentem, a másodikon közel egy évnyi egyeztetés után harminc meghívottból nyolc jelent meg, így nem láttam értelmét elmenni rá, nem is lett volna kivel beszélgetnem. Sosem voltunk összetartó közösség, és már régen sem lehetett semmit normálisan megszervezni ezzel a társasággal, ezért nem is lepődtem meg a részvételi arányon.
2018. jún. 12. 21:00
 3/6 anonim ***** válasza:
75%

Első válaszoló: az rendben van, hogy akik érdekelnek azokkal tartod a kapcsolatot, de mindenkivel úgy sem lehet.

Tehát ha van egy-két jó barátod a volt osztályból akkor velük találkozol rendszeresen, beszélgettek üzenetben vagy telefonon, de lehet, hogy a többi 20-30 emberrel is jóban lehetnél, csak ennyi emberre egyszerűen nem lehet minőségi kapcsolattartást folytatni.

Ezért szerintem jók a "hivatalos" találkozók, mert olyanokkal is beszélsz, akikkel csak az időhiány/távolság/másik életpálya miatt nem szoktál, de egyébként nem vagytok rosszban.

Persze ha valakivel haragban vagy, azzal itt sem leszel jóban de az megint más.

2018. júl. 3. 00:52
 4/6 anonim ***** válasza:
66%
Nem járok osztálytalálkozókra.
2018. aug. 17. 15:32
 5/6 anonim ***** válasza:
62%
Kutya nem kíváncsi azokra a válogatott bunkókra,meg a szemétláda tanárokra.
2018. aug. 24. 11:49
 6/6 anonim ***** válasza:
72%
#5-ös erről van szó.
2018. aug. 25. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!