Egyetemeken mennyire vannak rockerek?
Figyelt kérdés
Nem kell feltétlen az öltözködésén látszódnia, csak simán a rock/metál zenét preferálja, az elektronikus, pop stb. zenék helyett. Vagy nagyon kilógnék a sorból?2019. jan. 22. 19:34
1/10 anonim válasza:
Néhányat ismerek, de attól meg lehetnek, ensem ismerek mindnekit. Középsuliban azért joval többet ilyen ismerősöm volt.
2/10 anonim válasza:
Mert csak ez alapján tudsz ismerkedni?
Az egyetem is csak egy suli, egy közösség, oda is járnak mindenféle zenei stílust kedvelők, nem kizáró ok hogy valaki rocker tudtommal.
3/10 anonim válasza:
Ja és tudtommal tanulni mész oda, nem? :D Nem úgy kell mindenkihez odaállítani, hogy hé te szereted a metált? nem? Akkor pá. XD
4/10 anonim válasza:
Ott ez már senkit nem érdekel, ez nem a gimi.
5/10 Metionin válasza:
Ugyanannyira mint bárhol máshol. Én egy csomót találtam a koliban. De ha nincsenek is épp a te évfolyamodon vagy szakodon, hidd el, egyetemen már senkit sem érdekel hogy mit hallgatsz meg hogy hogy nézel ki.
6/10 anonim válasza:
A mi szakunkon (skandinavisztika) konkrétan elég sokan, fiúk is, lányok is, holott az átlag korosztály 20-25 közti, nem 17-18.
Igazából senki nem foglalkozik a másikkal annyira se, mint középiskolában, illetve tényleg mindenféle "alak" akad a legtöbb szakon, nem nagyon tudnál kilógni.
7/10 anonim válasza:
Nekem van 3 metálos ismerősöm és ennyi. De tényleg nem érdekel senkit. Vannak olyan barátaim is akik nem metálosak. Igazából nem ez számít
8/10 anonim válasza:
Bizonyára akad, de mint előttem is írták, senkit nem érdekel, ki mit hallgat. Ne csak erre építsd az ismerkedést! Ha csak icipicit is nyitott vagy az emberekre, hip-hop találsz barátokat. :)
9/10 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat :)
2019. jan. 22. 23:32
10/10 anonim válasza:
Nekem az volt a tapasztalatom, hogy többen vannak, mint középiskolában, de általában öltözködésen nem látszik. Én is nagyon szeretem a stílust mégse viselek ilyen felvarrós bandás dolgokat, se acélbetés bakancsot stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!