A rockerek miben többek másoknál?
Hat azert ez az altalanositas eleg rossz.. Egy normalis rocker (de meg csak nem is kell rockernak lenni hozza) nem tartja magat tobbre masoknal.. Szoval nem kell minden rocker ilyennek elhordani.. Mert minden stilusban vannak ilyen emberek. Tehat ez nem azert van mert "uhh minden rocker nagykepu meg felsobbrendu es stb.. Stb.."
Ok ketten csak szimplan most elik a "tini vagyok es mar nagylany es tiszteljetek mert akkor meno leszek korszakukat.. Egyszeruen nem kell veluk foglalkozni ... Persze.. Johet a "konnyu mondani duma" de az en osztalyomban is hasonlo a helyzet.. Annyi kulonbseggel hogy itt a "meno muvelt leany" pont egy tipikus hip-hop-os tucatlany (nem a stilussal van bajom) en meg vagyok a rocker :D eleinte en is mindig felkaptam rajta a vizet meg folyton joban akartam veluk lenni mert magamat okoltam h jajj szegenyek hogy kitaszitjuk.. De mar rajottem hogy nem az en dolgom megvaltani a vilagot.. Eselyt adtam h csatlakozzanak a kozossegbe, de ha ok ennyire harcolnak amellett hogy ok tul muveltek hozzank hat legyen..
Tavaly is volt egy lany aki ezt mondogatta.. Neki pl egy ev kellett amikor mar senki nem foglalkozott vele es rajott hogy nem is olyan rossz az osztaly
16\L (rocker)
Én is szeretem a rockot, de nem tesz különbbé másoktól, mivel ez csak egy zenei ízlés.
Ti meg csak szimplán tinik vagytok még, a szokásos ki ha én nem felfogással. Majd kinövitek.
Nem mindegy, hogy valaki különb másoktól, vagy különc. Ők különcök, Te és a barátnőid átlagosak. Se több, se kevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!