Igaz, hogy azokon az egyetemeken nem buktatnak meg annyira amelyeken kevés a diák létszám? Gondolok itt színművészetire, teológiára stb.
Igen, az egyetem ebben az országban olyan erkölcsi fertőt jelent, ahol a nagyfőnök ellopja a pénzt, és kenőpénzt kap kisfőnöktől (a tanártól) hogy nézze el neki, hogy olyan vizsgát ad fel, amire a kérdés AZ INTERNETEN SEM található meg, vagy abban a formában nem is létezik. Persze nála is át lehet menni, ha a megfelelő borítékot adod át. És persze olyat is lehet, hogy seggh.lye vagy, de anyuci/apuci meg tudja dumálni a dékán úrral meg egyéb hasonló marhaságokkal, hogy azért engedjenek át négyesekkel, államin persze.
Szóval etikus meg egyéb ilyen izékre ne is gondolj, ha egyetemekről agyalsz.
A színművészetivel szerintem az van, hogy olyan, mint egy falu, mindenki ismer mindenkit, ezért mindenkinek tiszta h kinél hogyan kell átmenni. Vagy lehet h egy ritka kivétel, és tanítanak is ott valamit. Inkább ez lehet a kevés bukás oka.
Mondjuk az én volt szakomon is össz-vissz ötvenen voltunk, ebből volt vizsga amit három ember tippelt be helyesen összesen... Szóval mi se voltunk rengetegen de léleknyugalommal meghúzták az egész szakot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!