Mi volt a legdurvább dolog amit az osztálytársaid valaha tettek ellened?
Mindig csendes, visszafogott, vekonyka es jo tanulo voltam, ez eleg okot adott arra, hogy a butacska, tulsulyos, unatkozo “menocsajok” bszogassanak az altalanos iskolas eveim alatt. Nem telt el nap, hogy ne lettem volna leszolva, kicikizve, elgancsolva tesioran vagy eppen kiparodizalva. (Pedig semmi kirivo dolgot nem csinaltam, altalaban tanultam es olvasgattam szunetekben.) Es mivel ok voltak tobbsegben, neha meg a tanarok tobbsege is beszallt.
Nem hagyott bennem mely nyomot a dolog, tisztaban voltam vele, hogy a sajat nyomorukat kompenzaljak ezzel, de azert a mai napig emlekszem a piszkalodasra. Mondjuk megkaptam az elegtetelt, mert ahogy 16-18 eves lettem es lattak, hogy fordult a kocka es belolem lett nepszerubb cicababa (azzal a kulonbseggel, hogy en sosem bantottam senkit es mindenkinek igyekeztem segiteni), mar sorba kaptam a bocsanatkero “nemakarsztalizniolyanreglattalak” meg “aztademegvaltoztal” uzeneteket... Szanalmas. :D
Általánosból talán az, amikor hárman nyitogatták rámfelé a hibás wc ajtót. De azt sem tudom elfelejteni, hogy mennyiszer leengedték, megrongálták a biciklimet és gyalog kellett hazamennem (ma már szinte semmi az a távolság, de kisgyerekként állni alig bírtam, mire hazaértem).
Voltak ezektől sokkal nagyobb szemétségek is, de a kérdés a több ember álltal elkövetettekről szól.
Ami a gimit illeti ott szinte nem léteztem, ignoráltak négy éven át. Utolsó évben 4 év után bevettek az osztály fb csoportjába és csomó olyan üzit olvastam vissza, amiben kibeszéltek, gúnyolódtak rajtam. De a legnagyobb kétszínűség az egészben, hogy valaki közben törölgette az ilyen üziket.
Engem nem bántottak soha,sajnos én voltam a “menő” csávó aki piszkálta a többieket.Tettlegességig sose mentem,de szóban annál többet:/
Azóta persze megbántam,hogy fiatalon ilyeneket csináltam,de már nem lehet visszacsinálni.Arra is rájöttem,hogy mi válthatta ki belőlem ezeket a dolgokat,változtattam rajta,azóta pedig ilyen szempontból gyökeresen megváltoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!