Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » 1,83 már kettesnek számít?

1,83 már kettesnek számít?

Figyelt kérdés

2019. jan. 12. 18:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
75%
Anno nálunk sem volt kerekítés. Sőt,volt olyan tanárom,akinél az egyesért is annyit kellett tanulni,mint némelyik másik tágyból a négyes-ötös szintért. Aki még az egyes szintet sem ütötte meg, nullást kapott...na utána ebből a tágyból meg abból, amit ott tanultam, vígan elvoltam egyetemen
2019. jan. 12. 21:39
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

A tanár csak 2.00-tól köteles megadni a kettest. De nálunk volt olyan, hogy gyerek 1,3-ra állt év végi jegylezárás előtt 5 percel. Kikönyörögte a tanártól, hogy most felejen még. Az meg megsajnálta, beírt 2 db 5-öst, 1,55 lett az átlaga azt megadta neki a 2-est.

Ilyen is van.

De igazából 1,3-ra is megadhatja, nincs kőbe vésve, hogy csak 1,5-től lehet.

2019. jan. 12. 22:42
 13/13 anonim ***** válasza:
Milyen iskolába jártatok ti?😨 Nálunk általánosban meg gimnáziumban is .51 századtól adták meg a jobb jegyet, valamikor 4,3-ra is 5-öst kaptam. Amúgy én is hallottam ilyenről, hogy mióta elterjedt az e-napló .51-től kötelező felfelé kerekíteni, de a valóságban a tanár dönti el, nem a program. Mindenesetre, szerintem az 1,83 gyenge kettes. De ha megadják, akkor se az számít, hogy hanyas átlagra adták, hanem hogy nem buktál meg. Lehet kicsit megváltozott a jegyek értéke a szememben, mióta egyetemre járok, és minden kettesnek jobban örülök, mint gimiben 20 5-ösnek együtt:D
2019. jan. 17. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!