Szalagavatós táncnál számít a magasság?
176 cm magas vagyok (lány) és eddig úgy volt,hogy egy magas fiúval táncolok,de bekavart egy undok lány és most pár nélkül vagyok...illetve már csak 1 fiúnak nincs párja,aki legalább 8-10 centivel alacsonyabb nálam... Ez gondot jelenthet?
(Pkusz lehet még nekem magassarkú is kell a tánchoz...az meg még inkább gázabb xd)
Az lehetséges,hogy át tesznek máshoz? Mert pl.van egy 162 cm-es lány,aki 180cm körüli sráccal táncol...
Annyira félek,higy hülyén fogok kinézni a sráccal,konkrétan a vállára tudok könyökölni... :/
Nagyon furán fogtok kinézni.
Gáz egy srácnak ha magasabb nővel van.
Köszi a választ!
Akkor lehetséges,hogy átraknak más mellé?
Ha igen,akkor biztos én leszek a köcs*g,hogy miattam szét kellett választani egy párt(mondjuk az a magas srác akivel az alacsony lány táncol,az annyira nem akart a lánnyal táncolni...de mondjuk szerintem velem se akarna...)
Nálunk is megtörtént, hogy az eredeti párokat szétdobták, egyrészt, hogy két falábú ne táncoljon egymással, másrészt pedig a magasság miatt.
Az is megesett, hogy 4 ember 2 fiú-2 lány nem akart az osztályból táncolni, így alsóbb osztályból választottak párt maguknak.
Én úgy voltam vele, hogy nem táncolok, de mivel én maradtam egyedül nem ronda magas fiú, egy 181 centis lány megkért, hogy táncoljak vele.
Szerintem kérdezz meg egy fiút, nincs e edve párcseréhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!