Nektek van/volt rossz élményetek sulival kapcsolatosan?
Nekem más "élményem" volt, a főiskolán de az inkább vicces vagy szomorú.
Na jött valami új fickó, tanár, sose láttuk még.
Belép az ajtón, odalép a táblához.
Felírja a telefonszámát, a nevét, meg az anyja nevét.
Majd ezt mondta a fickó:
"ez a telefonszámom, a nevem, meg az anyám neve, na őt kell szidni ha valami nem tetszik".
Mondjuk páran nevettek, szal valahol biztos vicces.
Igen volt, de nem testi, hanem lelki. Mindig egyedül éreztem magamat, egy kicsit most is.
Hogyan heverd ki? Vannak barátaid, rokonaid, tanárok, ismerősök, családtagok akikkel ezt megbeszélhetnéd? Ha nincs, elmehetsz pszichológushoz, ez is egy opció. Vagy találj valamit, amiben örömödet leled, valami hobbit. Kezdj el sportolni, attól egészséges leszel és jól fogsz kinézni. Ettől megnő az önbizalmad, és jobban is fogod érezni magadat a bőrödben. Azt is lehet, hogy egyszerűen kiírod magadból, fogsz egy tollat, egy papírt és leírod, kiadva magadból a fájdalmat. Olvashatsz cikkeket az interneten erről a témáról, hátha találsz valami jó ötletet.
Amit az előző linkelt filmet ne nézd meg, mert undorító (persze te döntesz,csak szólok hogy rémálmaid lesznek). A kérdésre válaszolva: engem inkább középsuliban b*sztattak, aztán átmentem másik suliba, ott sem voltam az osztály kedvence, de nyugi volt.Most már dolgozom, itt felnőtt emberek között nincsenek ilyen szekálások, így el tudtam felejteni a múltat, bár néha nekem is eszembe jut még.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!