Nektek már húzták le a gatyátokat? Törttént már valakivel ilyen?
Igen.
Nem nekem, osztálytársamét külföldön, hatodikban.
Amerikai fociztunk tesin. Volt valami szabály, hogy a játék elején, akinél van a labda, annak meg kell, hogy fogja a nadrágja két szélét a csípőjénél a mögötte álló (nem emlékszem miért). Egy fiúnál volt a labda, a mögötte álló pedig így poénból lerántotta a szabadidőnadrágját.
A fiú megszeppenve nézett, aztán felhúzta a nadrágját, a haverjai röhögtek a csíntalan gyerekkel együtt. A tanár rászólt a csíntalan fiúra és ennyi volt, játszottunk tovább.
Nem gúnyolták a fiút, sőt, a téma soha sem került elő eztán.
19 voltam, amúgy ez nem gatya lehúzós.
A külföldi iskolába egyenruhában kellett lenni; tesin mindenkinek ugyanaz az egyen szabadidő nadrág+pulcsi, tesin kívül a lányoknak egyenszoknya, amit ötödikben és hatodikban "divat" volt felrántani. Ergo álltál pl a csapnál az udvaron és odaosont mögéd valaki, felrántotta a szoknyád és látszott a bugyogód. Ezt velem rengetegszer csinálták. Másokkal is.
A durva, hogy nem csak fiúk, de lányok is megtették.
Ezen általában csak az nevetett, aki csinálta. Ilyenkor nem ment a gúnyolódás, nem volt szégyenérzet vagy sírás. Rákiabáltunk az illetőre és ennyi.
Volt, hogy elkezdtek páran fogócskázni a lányokkal és akit elkaptak, annak felhúzták a szoknyáját...
Ami még eszembe jutott az sem gatyalehúzós; 12 évesen egy barátnőm szülinapján voltam. Volt náluk egy közös medence (a ház többi lakójával használták). Ott volt a legjobb barátnője, ô, én és 2 fiú.
Rajtam olyan bikini volt, aminek a felső részét hátul meg kellett kötni.
A sztori, hogy nem tudtam úszni és a két barátnőm tanítottak, a fiúk nézték. Azt mondták a lányok, feküdjek háttal a kezükbe a vízben és el-el engedtek. Amikor süllyedtem, elkaptak.
Egyszerre csak a bikini felsőm lejött, felül pucér lettem. A szülinapos barátnőm poénból kioldozta. Nagyon nevetett. Nem értette, miért nem nevetek vele és a többiekkel, miért lettem dühös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!