Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Nektek már húzták le a gatyáto...

Nektek már húzták le a gatyátokat? Törttént már valakivel ilyen?

Figyelt kérdés
Iskolában..ezt imádták ezt a csínyt😁 veletek is csinált valaki? És rajtam kívül is volt olyan, akinek jött vele együtt az alsója is?...

2018. dec. 31. 00:43
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
100%
Létezik gyerekes felnőtt is sajnos,aki agyilag nincs a felnőttség szintjén.
2019. jan. 3. 16:01
 12/58 anonim ***** válasza:
95%
Ez a hűdenagy poén régi amerikai rajzfilmekből ered, mint az, mikor a Maszk is pl. mindenkinek a fejére húzta az alsógatyáját. Amerikában a mai napig röhögnek ilyen dolgokon, aztán persze eljut a hülyeség ide is, csak ez itt nem Amerika, itt ezt nem mindenki díjazza viccként.
2019. jan. 11. 10:40
 13/58 anonim ***** válasza:
97%
Volt egy ilyen időszak nálunk is... Egyszer az egyik fiú a tesitanár gatyáját húzta le, 30-as pasi volt, és jött az alsó is... Úgy, hogy ugye ott voltak a lányok is. Ha jól emlékszem a gyereket eltanácsolták a tanár meg maga ment el pár nap után
2019. jan. 11. 17:41
 14/58 A kérdező kommentje:
#13..azta..
2019. jan. 11. 17:49
 15/58 anonim ***** válasza:
100%
Talán elsős vagy másodikos lehettem, a menzán álltunk sorba a kajáért, és a mögöttem álló osztálytársam lehúzta a nadrágomat. Jó sokan álltak mögöttünk, úgyhogy egy egész hetedikes osztály láthatta az alsógatyám. Így utólag visszagondolva megmosolyogtató, de akkor baromi megalázónak tartottam. Nem csinálnám meg senkivel.
2019. jan. 11. 20:42
 16/58 anonim ***** válasza:
100%
Középiskolás osztálykiráduláson csinálták ezt valakivel (éretlen egy osztályba jártam), az illető is nevetett rajta meg az egész osztály is.
2019. jan. 12. 10:54
 17/58 anonim ***** válasza:
100%
Általánosban 2.-ban vagy 3.-ban nagyon menő dolognak számított lehúzni valaki nadrágját/szoknyáját, pláne ha a bugyija is lejött vele. Úgy emlékszem, az enyémet nem sikerült lehúzniuk, legalábbis biztos megmaradt volna bennem az emlék, mert nagyon szégyenlős kislány voltam. Viszont arra emlékszem, hogy volt egy nagyon népszerűtlen lány és az osztály “menőpasija” (7-8 évesek lehettünk) kirúgta/húzta alóla a széket és olyan agresszívan rántotta le róla a bugyit, hogy az idősebb korban simán elment volna zaklatásnak. Durva dolgokat tudnak művelni a gyerekek.
2019. febr. 20. 17:58
 18/58 A kérdező kommentje:
#17 Azta..ez durva
2019. febr. 20. 20:55
 19/58 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Nem nekem, osztálytársamét külföldön, hatodikban.

Amerikai fociztunk tesin. Volt valami szabály, hogy a játék elején, akinél van a labda, annak meg kell, hogy fogja a nadrágja két szélét a csípőjénél a mögötte álló (nem emlékszem miért). Egy fiúnál volt a labda, a mögötte álló pedig így poénból lerántotta a szabadidőnadrágját.

A fiú megszeppenve nézett, aztán felhúzta a nadrágját, a haverjai röhögtek a csíntalan gyerekkel együtt. A tanár rászólt a csíntalan fiúra és ennyi volt, játszottunk tovább.

Nem gúnyolták a fiút, sőt, a téma soha sem került elő eztán.

2019. márc. 14. 18:43
 20/58 anonim ***** válasza:
100%

19 voltam, amúgy ez nem gatya lehúzós.

A külföldi iskolába egyenruhában kellett lenni; tesin mindenkinek ugyanaz az egyen szabadidő nadrág+pulcsi, tesin kívül a lányoknak egyenszoknya, amit ötödikben és hatodikban "divat" volt felrántani. Ergo álltál pl a csapnál az udvaron és odaosont mögéd valaki, felrántotta a szoknyád és látszott a bugyogód. Ezt velem rengetegszer csinálták. Másokkal is.

A durva, hogy nem csak fiúk, de lányok is megtették.

Ezen általában csak az nevetett, aki csinálta. Ilyenkor nem ment a gúnyolódás, nem volt szégyenérzet vagy sírás. Rákiabáltunk az illetőre és ennyi.

Volt, hogy elkezdtek páran fogócskázni a lányokkal és akit elkaptak, annak felhúzták a szoknyáját...

Ami még eszembe jutott az sem gatyalehúzós; 12 évesen egy barátnőm szülinapján voltam. Volt náluk egy közös medence (a ház többi lakójával használták). Ott volt a legjobb barátnője, ô, én és 2 fiú.

Rajtam olyan bikini volt, aminek a felső részét hátul meg kellett kötni.

A sztori, hogy nem tudtam úszni és a két barátnőm tanítottak, a fiúk nézték. Azt mondták a lányok, feküdjek háttal a kezükbe a vízben és el-el engedtek. Amikor süllyedtem, elkaptak.

Egyszerre csak a bikini felsőm lejött, felül pucér lettem. A szülinapos barátnőm poénból kioldozta. Nagyon nevetett. Nem értette, miért nem nevetek vele és a többiekkel, miért lettem dühös.

2019. márc. 14. 19:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!