Egy 40 éves pasi mit keres nappali tagozaton az egyetemen?
Egyáltalán hogy él meg, miből ha egyetemre jár? Vagy még a szüleinél lakik? XD
Meg most őszintén, kicsit sem érzi kellemetlenül magát 18-22 éves fiatalok közt?
Szerintetek nem furcsa?
Lehet fiatalkorában nem volt lehetősége tanulnia de most szertné bepótolni.
Szerintem ez becsülendő.
Kedves "kérdi" üdv a valóságban! Hiszed vagy sem, de az egyetemeken nincs kiírva, hogy márpedig ide csak a 18-25 éves korosztály jár, gondolom akkor jogosítványt se tegyen senki 20 éves kora után, ha meg nem tanult meg úszni az iskolában nyugodtan fulladjon is vízbe...
Okos vagy, vagyis nem.
ui. irigylem az ipsét, aki 40 évesen még egyetemre járhat, remélem nekem is lesz ilyenre lehetőségem, bár valószínűleg nem, szóval mégis ki a lúzer, aki megtehet valamit, vagy aki nem tehet meg valamit?
Őszintén szólva én azt gondoltam hogy általánosságban erről azt gondolják az emberek hogy aki 40 évesen egyetemre megy ráadásul nappali tagozatra az ilyen soha fel nem növő, egyetemista életstílusban megragadt, vagy perverz aki egyetemista csajokat akar felszedni.
Lehet hogy a válaszolók többsége szintén ilyen korú és védelmükbe veszik. Vajon az évfolyamtársai mit gondolnak? Ők sem tartják furcsának?
13: Már ne hari, de tudod, milyen nehéz bejutni egyetemre?
Az nem egy szakkör, ahova bárki beiratkozhat!
És nem is láblógatás, amit csak úgy kiráz a kisujjából valaki CSAK AZÉRT, hogy közben fiatal lányokkal ismerkedjen!
Az emberek 2-3%-a képes elvégezni egy egyetemi szakot.
Apukám, azért nem minden ember abból a pénzből él, amit múlt hónapra fizettek neki. Még Albániában sem, pláne 40 évesen. Hanem mondjuk, a nyolc évvel ezelőtt félrerakottat költi épp. Vagy amit még a nagyapja teremtett elő.
Hú de ciki lehet a szülői házban lakni 40 évesen! ... A szülőket meg havi kétszer látogatni a Keresztúriban vagy a Kerepesiben. Gondolkozzál már! Rág a nevén van az a lakás.
18-22 évesek közt ciki-e? Mért? Mind szakállat eresztett, most pont úgy néznek ki a bokornyakúak, mintha 50 évesek lennének.
Azt keres ott amit akar, nem a te dolgod. Ha van ideje, pénze, energiája, kedve, akkor miért ne tanulhatna?
De ha annyira érdekel, akkor kérdezd meg őt személyesen. Vagy ahhoz talán túl nyuszi vagy?
Senki nem fog eveket nappalin vegigtanulni, hogy lanyokat szedjen fel.
Nem vagy szazas kerdezo.
Inkabb vennel rola példát és te is tanulnál.
Soha fel nem növő? Perverz? Mi vaan?? Aki 40 évesen jár egyetemre az perverz és csajokat akar felszedni? :D Kérdező nálad nagy gond van fejben. Ja hogy azért írtad ki a kérdést, mert azt hitted mindenki veled együtt fog röhögni az àltalad kiírt személyen. Nem jött be. Te viszont ritka szánalmas vagy. Pont a magadfajták soha nem fejezik be az egyetemet.
És ha 60x megkérdezed, akkor sem furcsa, hogy valaki 40 évesen tanul még nèhány évet.
Nekem csak az furcsa hogy mi kozod?
Aposom 60 evesen fogott neki a jogi egyetemnek es csuszas nelkul elvegezte.
Es akkor mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!