Hogyan tudnám megértetni a tanárokkal h nagyon túlterhelt vagyok?
Szia, én írtam privátba, de ide is írok hogy akik ebbe a helyzetbe vannak azoknak is segítsek HA tudok. Szóval nem kell ráizgulni az általánosra annyira, hogy 5ös legyél mindenből, és nem kell kidolgoznodd a beled, ha a tanárok nem értik meg. Sajnos mindenhol ez van, sok tanulás sok szar, ezen nem fognak változtatni. Viszont elég ha bemagoltok lényeges dolgokat, és átmentek 3-assal vagy akár 2-essel, a lényeg hogy megvan, nem? Aztán majd ha már melóra kell tanulni akkor kell mindent beleadni, mert az majd számítani is fog.
Ugye Napóleonról nem fognak kérdezni téged, ha a pénztárba ülsz, igaz?
1#
Persze, nem tanul, átmegy hármassal, aztán a felvételin ott ül úgy, hogy semmit nem tud. Plusz az általános iskolás jegyek számítanak ha gimibe akar menni az ember. Persze lehet menni szakközépbe, vagy egy gyengébb gimibe, csak onnan éppen semmi esélye nem lesz továbbtanulni. Ha valaki egyetemre akar menni akkor igenis bele kell dögleni a tanulásba.
Kérdező!
Ebben az országban senkit nem érdekel, hogy túlterhelt valaki. De még ha érdekli a tanárokat, akkorsem tud mit csinálni, mert a kedves kormányunk az oktatást is megerőszakolta. A tanár nem mehet szembe a tananyaggal, nem törölheti el a felesleges tesiórákat, nem taníthat másból, csak a trágya központi tankönyvekből, nem szelektálhatja ki a tananyagból a lényegtelen dolgokat és a propagandát.
Szóval lényegében nem sok mindent tudsz csinálni, lemondhatsz a zongoráról, de gondolom ez nálad nem opció. Lesz_rhatod a töltelék tárgyakat és a tanártól függően az ének, tesi, hittan, etika tantárgyakon pótolhatod a kimaradt alvást.
Akinek a 7. osztály ilyen megterhelő annak nagyon el kell gondolkozni azon, mit is akar az élettől. Ez a szint kb. óvoda egy egyetemhez, felnőtt élethez képest.
Ha ez nem megy, akkor át kell iratkozni egy mezei általánosba, onnan elmenni egy szakközépbe, összevakarni egy érettségit, aztán beállni 8-12 órában egy szalag mellé.
3#
Ismered te a mai szakközépiskolák színvonalát? A hozzászólásod alapján nem hiszem...
Lol 3-as tanulo voltam szakközépbe jártam érettségiben nincs rosdzab jegy négyesnél aztán egy okj szakms után érdekes lett munkám 230netto csak mondom. És angolt kell nyomni nyelvvizsgával.
Okj után is mehersz egyetemre de én személy szerint aki 16éves korom óta dolgozom az egyetem egy kalap sz@r semmi életre nevelés semmi gyakorlat mint okjn egyetemen csak piálnak ...
Szal én amondó vagyok a logisztikai tanulmányi verseny óta. Tavaly országis bajnok lett H. Balázs
H. Balázs okj osztálytársam és az egyetemistákbol egy se volt a 3 helyen de a top 10-ben egy. Mert nem dolgoztak a szakmában. Pénzügyisnél is ha elöbb okj-zel és dolgozol benne mellette amit önéletrajzba írhatsz + nyelv onnantól jó leszel a munkaerő piacra pláne külföldön
Nem csak egyetem létezik. Muszáj dolgozni is a azakmában
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!