Ti mennyire vagytok jóban az osztálytársaitokkal, tanárokkal és hanyadikosok vagytok? Vannak klikkek?
Minden évfolyamtársammal jóba vagyok, a beszélő viszony megvan. Aki nem szimpatikus, azzal nem foglalkozok.
A tanárok többsége partner, nem érezteti, hogy felsőbbrendű. Nagyon jófejek.
Vannak klikkek (habár nem használjuk ezt a szó), az én szorosabb baráti köröm 10 embert tesz ki.
16/L, szeptembertől tizedikes.
Senkivel sem foglalkozom.
A mottóm: "I've born without friends, so I think I can live without them."
Bemegyek suliba, megcsinálom a dolgom és hazamegyek. Ha segítség kell akkor szólok a tanárnak (nagyon jó fejek).
Persze ha hozzám szólnak akkor válaszolok, de nem állok le senkivel sem spanolni.
Jelenleg fősuli másodéves vagyok.
Osztalytarsak haromnegyede videki (sosem ernek ra semmire 💩).Joban vagyok veluk de nem nagyon erdekelnek, a tanarokkal szintugy. 12.-et kezdem jovore. Klikkek? - Hogyne lennenek, legszivesebben szetcsapnam az egeszet, vannak: kockak, tinip*csak, csendes nyomik, dagadtak, minden van 😂 o
Osztalykozosseg az nincsen...
Hàt barátaim nincsenek, én is bemegyek, valahogy elvagyok napközben (sokszor unom magam a hosszabb szünetekben), hazamegyek és ennyi.
A tanáraimat összességében szeretem, ahogy észreveszem, kedvelnek, bátorítanak engem ők is. Nem vagyok rosszban egy tanárral sem.
Klikkek vannak sajnos, egyre durvább a helyzet.
9.osztály
#6-os vagyok
Klikkek
- cigizős, bulizós, menőzős társaság
- olvasós, tanulós, kitűnő tanulók
- kockák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!