Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Másnak fogalmazódott már meg...

Másnak fogalmazódott már meg ez a gondolat?

Figyelt kérdés
Valahogy szeretnek engem megalázni a tanárok,a diákok nem csak a tanárok.Nem szoktam rá reagálni,maximum egy hogy fogalmazzam meg a dolog "ideges kuncogást" és mosolyt produkálok aztán annyiba hagyom.Ez nem olyan mint ha valamelyik diák csinálná hogy nyakon vágjam.Olyan jó lenne valamelyik nagyszájút egy félreeső helyen ahol senki nem látja kalapáccsal úgy fejbe vágni hogy ott pusztuljon meg.Aztán szívesen megnézném a családtagjaik arcát hogy a nagyszájú apjuk/anyjuk milyen sorsra jutott.18/f
2018. dec. 15. 20:29
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok erőszakos,csak belülről érzem hogy ölni tudnék de ezt nem látják kívülről,remélhetőleg.
2018. dec. 15. 21:04
 12/13 anonim válasza:

Sajnos de: Ha nem adod ki sokáig, akkor érzik az emberek hogy valami nagyon nem OK odabent

Én eljártam boxolni, haverokkal őrültködni vezetni fiatalon (14-15 voltam amikor vezetni tanítottak a falu szélén :D), bulizni, és akkor jöttem rá hogy jobb sz*rni azokra akik csak lehúznak meg sz*rt dobálnak az emberre

2018. dec. 15. 21:37
 13/13 anonim ***** válasza:

A gond ott van, hogy nem csinálsz valami feszültséglevezető tevékenységet vagy bármit, ami plusz lenne; amit szívvel-léekkel csinálsz és amibe kapaszkodhatsz a nehéz pillanataidban; sőt, amitől lexarod, ha kekeckednek Veled, mert arra a számodra kedves dologra összpontosítasz.

Ez lehet egy versenyszerűen űzött sport, lehet könyvírás, lehet állatgondozás, lehet bármi.

Így mások ökörködése is megszűnik, kicsit leszállnak Rólad.

Kitartást!

2018. dec. 16. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!