Másnak fogalmazódott már meg ez a gondolat?
Kicsit elborultál, nem gondolod?
Mik ezek a 'megalázások'?
Nekem is megfordultak hasonló gondolatok a fejemben, de szerencse hogy nem fajult idáig a dolog: Idővel rájössz majd hogy a tanáraid lecsúszott, életunt emberek akik rajtatok élhetik ki az ilyen irányú hajlamaikat
Azt is látnod kell, hogy a legtöbb bántalom a fiúkat éri, mivel nem alázkodtok meg a (legtöbbször nő) tanárnak, aki nem tud hogyan kezelni titeket srácokat: Kell egy apa-jellegű tanító neked is, akivel férfias hobbikat tudtok művelni, és ami elveszi a figyelmed attól hogy mi megy a suliban: nem minden ami ott megy, és ez nem határoz meg téged mint embert
Ha megvannak a hobbijaid amikben jó vagy, magabiztos vagy, és nem veszel mindent halálosan komolyan, előbb-utóbb téged is körbevesznek olyan emberek akikkel együtt tudsz majd röhögni az ilyen idiótákon
Csak fel a fejjel
Rosszul esik, elhiszem, kérj segítséget bátran.
Az, ahol már mások haláláról fantáziálsz, nem normális. Beszélj egy terapeutával.
2.Ha egyedül vagyok akkor szokott előjönni az érzés nagyrészt,néha máskor is ha társasságban vagyok.
A tanárnak van mindig igaza,van egy autista diák nálunk neki az egyik tanár beszólt és halántékon akarta vágni. Valószínűleg a tanárnak adtak akkor is igazat.Annyi tetű van aki nem érdemli meg hogy éljen,megfürödnék a vérükben.
Igen, vannak rossz emberek.
De ilyen gondolkozással te is közéjük tartozol.
Foglalkozz kevesebbet azzal, hogy mi történik a suliban, és építsd, fejleszd magad más, hasznos területeken
Társas lények vagyunk, és sajnos kirekesztik azokat akik egy kicsit is másabbak mint az átlag, emiatt nem szabad okolnod az embereket. Az egyedüli dolog ami reményt adhat az az, hogy ilyen szempontból hátránnyal indulsz, és ez nem feltétlen rossz dolog: a legtöbb sikeres ember fiatalkorában valamilyen hiányossággal küzdött, és úgy vált sikeressé, hogy keményebben dolgozott érte hogy elérje a célját, mint az átlag
Én is erőszakos voltam és tele voltam haraggal, pont emiatt nem mertek közeledni hozzám az emberek, nálad is hasonló lehet az oka ennek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!