Másról is terjesztettek már durva dolgot az osztálytársai ami nem is volt igaz?
A felső tagozatopt külföldön végeztem, ahol nem szerettek, mert magyar vagyok. Ott inkább ostobaságokat terjesztettek rólam (mint, hogy pl 12 évesen megházasodtam a saját kultúrám miatt, meg, pl 2003-ban azt mondták, hogy az országomban nincs internet, stb) - amivel nem az utálatukat próbálták kifejezni, inkább csak a tudatlanságukat fitogtatták.
Ott nem próbáltak meg rólam pletykálni, inkább mindent a képembe mondtak, szídtak, fenyegettek, megvertek, stb.
15 éves koromban jártam egy gimibe és lelki gondjaim miatt voltak hülye húzásaim (beszólogatás a tanároknak, a wc ajtó összefirkálása, stb.) - nem vagyok rájuk büszke. Egy szó, mint 100, ebből kiindulva terjesztettek rólam olyanokat, hogy én azt gondolom, hogy engem az ufók hoztak, hogy állatokat bántalmazok (amikor imádom őket és csúnyán nézni se tudnék rájuk) és még sok hasonló.
Amikor otthagytam azt a gimit akkor nem terjesztettek rólam semmit, sokáig - csak végzős évemben, hogy leszbikus vagyok, de ráuntak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!