Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Másról is terjesztettek már...

Másról is terjesztettek már durva dolgot az osztálytársai ami nem is volt igaz?

Figyelt kérdés
Ha igen mi volt az?
2018. nov. 26. 08:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Biztos volt ilyen.Nem kell foglalkozni a pletykákkal. Nem a te valóságod.
2018. nov. 26. 08:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Rólam nem csak az osztálytársaim, hanem az egész faluban elterjesztettek mindenféle undorító dolgot aminek a fele se igaz
2018. nov. 26. 09:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Általános jelenség. A munkahelyeken ugyanez megy, ignorálni kell az ilyesmit.
2018. nov. 26. 09:14
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem osztálytársak, hanem "barátnő". Megszakítottam vele a kapcsolatot. És gondolom, mások is rájöttek, hogy milyen, mivel nem én voltam az egyetlen, akiről kitalált történeteket terjesztett. Előbb-utóbb feltűnik a többségnek, hogy nem igaz, amiket mond. Aki meg ismer, és közel áll hozzám, az tudja, hogy mi az igazság.
2018. nov. 26. 09:20
 5/7 Metionin ***** válasza:
Rengeteget. Kisiskolásként hogy annyira szegények vagyunk, hogy patkányt eszünk. Aztán volt egy osztálytársam aki lopós volt, igyekezett elterjeszteni hogy én lopok, szintén arra alapozva hogy szegény vagyok. Olyat is hallottam vissza hogy nekem anyámék nem adnak enni meg hogy anyám azért nem vágja le a hajam mert később el akarja adni.
2018. nov. 26. 13:08
 6/7 anonim ***** válasza:

A felső tagozatopt külföldön végeztem, ahol nem szerettek, mert magyar vagyok. Ott inkább ostobaságokat terjesztettek rólam (mint, hogy pl 12 évesen megházasodtam a saját kultúrám miatt, meg, pl 2003-ban azt mondták, hogy az országomban nincs internet, stb) - amivel nem az utálatukat próbálták kifejezni, inkább csak a tudatlanságukat fitogtatták.

Ott nem próbáltak meg rólam pletykálni, inkább mindent a képembe mondtak, szídtak, fenyegettek, megvertek, stb.

15 éves koromban jártam egy gimibe és lelki gondjaim miatt voltak hülye húzásaim (beszólogatás a tanároknak, a wc ajtó összefirkálása, stb.) - nem vagyok rájuk büszke. Egy szó, mint 100, ebből kiindulva terjesztettek rólam olyanokat, hogy én azt gondolom, hogy engem az ufók hoztak, hogy állatokat bántalmazok (amikor imádom őket és csúnyán nézni se tudnék rájuk) és még sok hasonló.

Amikor otthagytam azt a gimit akkor nem terjesztettek rólam semmit, sokáig - csak végzős évemben, hogy leszbikus vagyok, de ráuntak.

2018. nov. 26. 18:30
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
nem durvát,hanem nevetségeset,hogy boszorkány vagyok.....és azért rajzoltam tüzes képet az irodalomfüzetbe,mert megátkoztam az osztályt,hogy elégjen vagy valami hasonló...mindezt KÖZÉPISKOLÁBAN xD
2018. nov. 30. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!