Pikkel rám a büfés néni, hogy vágjak vissza?
Szóval az iskolában a büfés mindenkivel jófej, de valahogy amikor én kérek valamit akkor velem olyan arrogáns, vannak akik nem is köszönnek neki csak odamennek hogy "egy kukoricás pizzát" és nekik szó nélkül odaadja. Amikor én megyek akkor köszönök, mondom mit kérek és leszid, hogy miért nem mondom utána, hogy "kérek", pedig általában mondom, csak lehet, hogy nem hallja vagy nem tudom. Múltkor mondtam is neki, hogy én márpedig mondtam, csak nem hallotta, erre meg elkezdi, hogy akkor hangosabban mondjam, de ilyen lenéző arrogáns köcsög fejjel, úgyhogy kicsit felidegesített.
Tehát erre azt találtam ki, hogy legközelebb így kérek valamit:
Amennyiben nem okoz kellemetlenséget, kérem helyezzen birtokomba egy (sonka, kukoricás pizzát), amelynek összegét nyomban térítem.
Szóval azt szeretném kérni, hogy tudnátok-e segíteni ezt a szöveget még elegánsabbá, hosszabbá tenni?
Köszi a válaszokat :D
És amúgy nem mindig ott vásárolok, mert ugye eléggé drága, de sokszor nincs időm szendvicset csinálni vagy máshol venni kaját.
Meg annyira nem zavar, mert hát csak a büfés és nem sok mindent tehet velem, nem hiszem hogyha nagyon megutálna akkor nem adna ki kaját vagy ilyesmi, de azért mégse rajtam vezesse le a dühét.
Jó lesz a szöveg, lassan tagoltan és jó hangosan add elő, mintha süket és idióta lenne!
(Egyébként lehet, hogy tényleg az!)
Esetleg írhatnál egy kérvényt is :D
Megszerkeszted szépre Word-ben, mintha hivatalos papír lenne.
Írasd is alá - a látszat kedvéért fogj két különböző tollat (élethű, ha picit más árnyalatúak) és valami firkával "szignózod" kétszer, két "névvel"
Ha művészibb vagy, akkor pecsétet is tudsz rá varázsolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!