Lehetséges lenne, hogy ezek a nők mind irigyek rám?
Az iskolában az egyik tanárnőm órán ilyen nagyon cseszegetős, megalázó hangnemben lehord ha elbambulok egy pillanatra is, vagy óra végén rámszól hogy gyűrödten teszem be a füzetem, ès állandóan engem néz, le nem vesz a szeméz rólam. Sőt, ha folyosón meglát, szinte ordítva (de szintén ilyen lefitymálóan) köszön.
Csak annyi a bűnöm, hogy reggelente gyakran késni szoktam az órájáról, viszont tisztelettudó vagyok, odafigyelek órán stb. Ez sztem nem indokolná mindezt.
A kondiban ahova járok, van egy portás aki mindig hamar el szeretne menni. 1x 5 perccel később mentem el, azután 8!!! hónapig iszonyatosan bunkó volt... Es talán mára sem hagyja abba ha nem szólok a tulajnak. Amúgy a tulaj haza hozott 1x, de többször is kérdezte, meg szokott beszélgetni velem.
Hozzátartozik amúgy, hogy egy időben sok dührohamom volt a teremben, ilyenkor ordibálva beszéltem anyukámmal telefonon, mert távollétéven is fölcseszett.
Nem tudom, a tulaj vajon ezért akart-e hazavinni...
De fontosak lennének légyszi a vàlaszaitok, iszonyatos szekálásokat kell elképzelni 😟
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!