Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Minden lent (? )

Minden lent (? )

Figyelt kérdés
ha egy tanár megtámad egy diákot mert a diák nem akarja odaadni a táskáját neki és a diák megis sérűl akkor ki a hibás???
2018. nov. 6. 13:36
 1/5 anonim ***** válasza:
tanár a hibás. az olyat úgy össze is kéne verni beszrjon
2018. nov. 6. 14:25
 2/5 anonim ***** válasza:
A tanár. Nincs joga átkutatni senkit, kivéve akkor ha feltételezi hogy valami olyan dolog van a diáknál ami veszélyes,vagy amit nem lehet iskolába vinni, pl alkohol, cigaretta. (Persze szoktak vinni, de okosan kell.) A tanuló keresse fel az igazgatót, ha fiatalkorú akkor a szüleinek mindenképpen szóljon. Milyen jellegű a sérülés? Mert ha elég súlyosnak tűnik akkor mindenképpen kell látleletet vetetni. Ha voltam szemtanuk akkor az jó is lehet és segíthet,feltéve ha nem félnek a tanártól. Ha esetleg videó is készült azt ne töröljék le, de internetre nem kerülhet mert büntetést vonhat maga után. Csak maradjon meg bizonyítéknak. Hogy történt egyébként?
2018. nov. 6. 14:35
 3/5 A kérdező kommentje:
#2 volt ebéd de én nem akartam menni (nemis szogtam sose de most a tanárnő létra hozott egy olyan szabályt hogy mindenkinek ott kell lennie) de én inkább fent vártam úgy hogy csak eggyik tanár tudta van egy délelőtti és egy délutáni ezután már pontosan nem emlékszem mi történt az volt hogy bementünk az osztállyal aztán később amiért nem emlékszem miért kihívot hogy beszéljünk mondot valamit nem nagyon figyeltem rá és azt mondta kérem a táskád (szogta néha kérni hogy eltegye a székéhez)de én nem akartam adni aztán meg nem emlékszem hogy mitörtént és elkezdtünk verekedni és megkarmolta a kezem (énis az övét) és aztán vérzett a kezem aztán meg próbáltam nem elengedni a táskát hogy ne vegye el de elvette és odatette a széke mellé ezután már nem emlékszem mi történt csak arra hogy büntetésből kilettem állítva a tábla elé és ottan még trollkodtam is egy kicsit és a trollkodásért szembe csapot
2018. nov. 6. 15:47
 4/5 A kérdező kommentje:
az igazat megvalva tudom mit mondott amikor kiküldött az osztályból de az nem tartozik rátok és semmi köze sincs a táskához
2018. nov. 6. 16:08
 5/5 anonim ***** válasza:

Kezdésnek ajánlanék egy kis helyesírási kéziszótárat. Lehet nem tartozik ránk de akkor érdemi választ se várj, mert ez a dolog nem ilyen egyszerű. Bár ezt te úgysem fogod megérteni, mert van egy olyan érzésem, hogy 16 éven aluli vagy, legalábbis az írásod/mentalitásod erről árulkodik. Hány éves vagy? (Ez lehet, hogy csapda 😈)

Amennyiben tévednék és remélem, hogy nem tévedek.. akkor meg szörnyen buta vagy a korodhoz képest.

2018. nov. 7. 07:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!