Kedvel-e a tanár?
Figyelt kérdés
Ha van egy tanár, akiről nem tudom eldönteni, hogy kedvel-e vagy sem, rá lehet valahogyan kérdezni?2018. okt. 18. 00:29
1/8 anonim válasza:
Szerintem felesleges tanártól ilyet kérdezni.
2/8 anonim válasza:
Én nem tenném. Minek?Tanár-tanár. Nem baràtkozni kell vele.
3/8 anonim válasza:
Szerintem ne kérdez rá, mivel csúnyán pofára esetsz vagy félre is értheti. Nem kell bolygatni az ilyeneket inkább örülj ha számodra pozitívan viselkedik veled.
4/8 anonim válasza:
Rákérdezni nem érdemes, mert azzal rontasz a helyzeten. Fogd fel úgy, hogy kedvel, de megvannak a maga pillanatai, amikor kissé ellenségesebb vagy magába fordul (igazából nem tudom miből gondolod, hogy esetleg nem vagy neki szimpi és miből hogy az vagy)
5/8 A kérdező kommentje:
Mindegy, hosszú.
2018. nov. 4. 21:27
6/8 anonim válasza:
Kedves kérdező; megkérdezed, hogy rá lehet kérdezni vagy sem. Több választ is kaptál, amiben leírjuk,hogy "vagy sem" :), tehát NEM érdemes. Meg is indokoljuk, miért. Nem értem a reakciódat.
7/8 anonim válasza:
Dr, ha nahyon le akarod járatni magad; nem tilos odamenned és félrehívnod, majd azt mondanod, hogy "Neked sok problémád volt abból, hogy kiszúrd, kibrk vagy szimpi" és "rengeteg kapcsolat romlott így meg" és igaz e, hogy a
8/8 anonim válasza:
x y z jeleivel azt mutatja, hogy szimpi vagy neki. Mert kedves embernek tartod és így fontos a véleménye. Miután felsoroltad, mik alapján gondolod, h kedvel elmondja, hogy kedvel e. Más kérdés, hogy a dedóban kérdeznek rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!