Milyen jelekből vehetem észre, hogy a tanárnő kedvel?
Ilyen értelembe...iskola...
még.....
Alapból az iskola nem arról szól, hogy a tanárnő bármelyik diáknak is jó pofizzon.
Szerintem fordítva, Te igényed, hogy kedveljen a tanárnő?
Tévedek?
- olyan dolgokért nem szól neked, amiért másoknak igen (most kifejezetten nem kivételezést akartam írni meg pofára osztályzást, mert van olyan tanár, aki szerencsére nem pontoz fel dogát meg ad szar feleletre jó jegyet vagy fordítva csak azért, mert bír vagy nem bír vkit, mert annál következetesebb... de pl. ofőm nekem engedte, hogy a teremben tartsam a táskám, amikor az volt a szabály, hogy nem szabad ott tartani, hanem a szekrényben, meg váltócipő miatt sem szólt. Mondjuk én meg is küzdöttem a szeretetéért)
- ha látja, hogy rosszul vagy, fáradt vagy, akkor szünetben elbeszélget veled, tanácsokat ad
- felszólít téged, ha jelentkezel (vagy ha már unja, hogy más nem hajlandó válaszolni, akkor megjegyzi, hogy szeretné, ha más is figyelne, nemcsak XY)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!