Kedvel ezek szerint?
Nektek még mindig van iskola? Ha igen, hogyhogy? Ha nem, akkor ezt a kérdést miért nem akkor tetted fel? Amúgy igen, kedvelhet.
(Senki ne értse félre, attól, hogy nincs iskola, nyugodtan lehet sulival kapcsolatos kérdéseket feltenni.)
Én is szoktam szemezni a tanáraimmal.
Szerintem ennek nincs különösebb oka, csak látja, hogy valaki figyel, ezért hozzá (is) beszél.
Szia!
Nekem is ugyan ez a helyzet, csak nekem férfi töri tanárom van. (Nem vagyok szerelmes belé, mielőtt valaki valami rosszra gondolna! :) ) Nagyon jól kijövünk,eléggé sokat szoktunk beszélgetni..... A beszélgetéseink soha sem úgy sikerülnek ahogyan azt szeretném, mindig mondok valami "ökörséget".... Mindig rám jön a "szégyelőség"... Nekem az segített hogy mélyen a szemébe nézek amikor beszélünk...
Hát igen, ismerős helyzet.... Nekem annyi a szerencsém hogy nagyon "beszélgetős" tipús, így általában ő kezdeményez. Nagyon ritka, hogy én kezdeményezték.
A témák nagyon eltérőek lehetnek,van amikor az iskolai téma (jegyek, történelem (az ő tantárgya)...stb.) vagy valami "világi" dolog, mint pl:telefonok,lakás/házak, politika...stb. Szóval mindig talál valamilyen témát....
Viszont eléggé feszült szoktam lenni beszélgetés közben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!