Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek szerint akkor nem kedvel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek szerint akkor nem kedvel vagy csak megijedt?

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel kb. két hónapja ismerkedtem meg egy társkereső oldalon, azóta facebookon beszélgetünk. Tök rendes meg minden. Szoktunk "flörtölgetni" is, amiből nekem az jött le, hogy talán vonzódik hozzám, és talán akar tőlem valamit. Kb. egy héttel ezelőtt vettem a bátorságot és megkérdeztem, hogy nem-e lenne találkozni és igent mondott (na lehet hogy itt rontottam el), és mondtam neki hogy jó akkor majd erről még beszélünk. Felhoztam a témát kb. kétszer és mind a két alkalommal azt mondta hogy nem tudja hogy pl. jó-e neki a jövőhét (most csak mondtam valamit), mert hogy suliba van meg dolgozik és még mellette edzésre is jár. Tehát elfoglalt. Nos erre azt mondta barátnőm, hogy mindenki arra szakít időt amire akar és neki ebből az jött le, hogy rám nem akar szakítani időt. Ti erről hogy vélekedtek? Mióta másodjára írta hogy nem tudja hogy ér rá, nem beszéltünk (most kb. várom hogy ő írjon valamit), de pl. amit kiírok a facebookra azt lájkolja, tehát valahol a szimpátia megmaradt. Csak most én abszolút nem értem, hogy ilyenkor mi van, és mi a helyes. Segítenétek?
2013. febr. 26. 09:09
 1/9 anonim ***** válasza:

"mindenki arra szakít időt amire akar"

igaza van a barátnödnek... hallgass rá ez komolytalan kapcsolat lesz és nem lesz hosszú életű ha már most ennyira luzer a tag.

2013. febr. 26. 09:12
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mi van a fiúkkal, de én is így jártam. facebook igen,. mennek a like-ok, egész éjszaka beszélgetünk, aztán semmi, se kép, se hang. Én arra gondoltam, talált valakit a Mátrixban, de még mindig egyedülálló a státusza.
2013. febr. 26. 09:12
 3/9 A kérdező kommentje:
Mind a kettőtökkel egyet értek.
2013. febr. 26. 09:15
 4/9 anonim ***** válasza:
én ugyanigy vagyok a lányokkal... hajnalig tartó levelezések és mikor a találkára kerül a sor akkor "köddé válik" mind aztán valami mondvacsinált indokkal mentegetőzik hogy mi baja volt épp neki vagy a gépének vagy a telefonjának vagy a kutyájának... :)
2013. febr. 26. 09:16
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
forever alone party!!!
2013. febr. 26. 09:20
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
azért nem teljesen forever alone és köszönöm elvagyok most a barátokkal meg a vendégeimmel :)
2013. febr. 26. 09:23
 7/9 anonim ***** válasza:
Amúgy ja. Én a helyedben most nem keresném:) Majd szakít rád időt, ha tud/akar, de ne nyomulj, "sz.rd le" szépen mondva:D Foglalkozz más dolgokkal:)
2013. febr. 26. 09:26
 8/9 Pretty_Fighter ***** válasza:
Budapesti a srác?
2013. febr. 26. 10:40
 9/9 A kérdező kommentje:
Az miért fontos, hogy pesti vagy nem?
2013. febr. 26. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!