Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Előfordult már, hogy horoszkóp...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordult már, hogy horoszkóp szerint választottatok? Mennyire fontos nektek a horoszkóp?

Figyelt kérdés
úgy értem ,hogy ha például összejöttetek volna valakivel de te nem jöttél vele össze mert Oroszlán v. ilyesmi szóval értitek .

#horszokp
2013. febr. 8. 23:55
 1/10 anonim ***** válasza:
Oroszlán...no comment...
2013. febr. 8. 23:56
 2/10 anonim ***** válasza:
Én szüzekre vadászok
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem! Hülyeség ez a horoszkóp!
 4/10 anonim ***** válasza:
Nagyon rossz tapasztalatom volt egy bakkal, aztán a következő is bak lett, és teljesen különböztek egymástól. Aztán volt egy bika, akivel szintén nem alakultak jól a dolgok, és most mégis egy bika a jelenlegi is, és ők is teljesen mások.
2013. febr. 8. 23:58
 5/10 anonim ***** válasza:
Ez baromság :) Én meg vízöntő vagyok, és akkor? :) Általában nem hiszek a horoszkópban, csak annyira mint bárki más :) 25F
2013. febr. 9. 00:05
 6/10 anonim ***** válasza:
még soha
2013. febr. 9. 00:06
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem ez alapján ítélek. Kíváncsiságból meg szoktam ugyan nézegetni, de nem annyira mérvadó. Most egy bakkal vagyok, halak létemre. Horoszkóp szerint összepasszolunk, és sztem ez tényleg így van. De olyat h vkinek azért mondjak nemet, mert nem tetszik a csillagjegye... Kizárt

18/L

2013. febr. 9. 00:06
 8/10 anonim ***** válasza:

Hát, rám mondjuk igaz néhány jellemző a Kosból (merthogy az vagyok), de ez attól is függ, miféle jellemzést olvasol róla, mert van nagyon sokféle, amiknek köze nincs a valósághoz. De átlagos sztereotípiák, minthogy makacs, vakmerő, telhetetlen, az mondjuk illik rám :D

A barátom meg Szűz jegyű, és pár ilyen általános dolog, mint hogy precíz, meg hasonlók, az nagyon illik rá :)

De mindez csak néhány tulajdonság, nem ez alapján választ az ember társat maga mellé. Az egész ember karaktere az, ami lényeges, és nem egy-két kiragadott jellemző. Szóval én a horoszkópot érdekesnek találom, elolvasom, meglepetten hümmögök, amikor valami bejön, de ennyi, nem fontos ennél jobban egyáltalán.

2013. febr. 9. 00:09
 9/10 anonim ***** válasza:
Még egyszer sem jött be az, amit a horoszkópomban olvastam, pedig hányszor írta, hogy pénz áll a házhoz, lófact :D
2013. febr. 9. 00:12
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem. Régebben elolvastam a horoszkóopkat, hogy legalább röhögjek, de ma már erre sem méltatom.

Én kos vagyok, a barátom pedig bak, nem tudom, mennyire "kellene" összeillenünk vagy nem összeilklenünk, de nem is érdekel.

2013. febr. 9. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!