Mit kellene tennem? Van egy gyerek aki piszkál, zaklat? Többi lent
Figyelt kérdés
Van egy gyerek az osztályba aki mindig piszkál,nemtud leálni,akár mondom akár nem. Kezd idegesítö lenni,hogy mindig zaklat,firkál rám,oknélkül megcsap stb... Itt csak az a baj,hogy nem csinálok ez ellen semmit. Jóval erősseb vagyok nálla,de mégsem bántom a "gyengébet" Mit tehetek? Mutassam meg neki hogy engem nem kell piszkálnia? Hogy?2018. okt. 11. 21:27
1/3 anonim válasza:
Szavakkal is megalázhatod a viselkedése miatt. Például kérdezd meg tőle mások füle hallatára hogy azért viselkedik-e így mert értelmi fogyatékos. Sőt, megemlítheted neki azt is ami a Kékfényben hangzott el többször is kriminál pszichológusoktól, miszerint az ilyen piszkálás a homoszexualitás jele. Ez náluk az udvarlás, meg a csicskáztatás. Ha ez sem használ ellene akkor tényleg sötét.
2/3 anonim válasza:
Én tuti jól orbbavágnám és nem érdekelne hogy gyengébb.
3/3 anonim válasza:
Az a baj, hogy ha orrba vágja, ő szívja meg.. általánosban unokatesóm mindig kötöszködött, kaviccsal dobált, ültünk haverral a fal tövében ő meg oda állt és elkezdett rúgdosni stb.. aztán mikor meguntam, hogy hiába szólok rá, bokán rúgtam aztán lenyomtam a földre.. természetesen sírva szaladt a tanárokhoz és engem b.asztak le.
Azóta is utálom a szerencsétlent :D
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!