Mit csináljak ha egy gyerek piszkál?
Figyelt kérdés
Ez nem egy átlagos helyzet mert én alapból olyan típus vagyok hogy ha beszólnak akkor vagy kötekedik velem valaki azt én megverem de túl sokszor verekedtem és az igazgató azt mondta hogy még egyszer balhéba kerülök akkor kirúgnak az iskolából és van egy kicsi sovány gyerek aki tudja hogy nem keveredhetek balhéba és piszkál folyamatosan az a baj ha leütöm akkor kirúgnak de már nagyon zavaró hogy piszkál mit tudok csinálni a tanárok nem hisznek nekem2016. szept. 16. 19:10
1/18 anonim válasza:
Fordulj pszichologushoz. Ha a konfliktusaidat csak ugy tudod kezelni hogy leutsz valakit akkor nagyon komoly gondok vannak a fejedben.
2/18 anonim válasza:
Az a megoldás hogy leütöd akivel konfliktusod van? :D Hm. Elismerésem Megvannak a tökéletes adottságaid, hogy te legyél a legmenőbb csávó... a börtönben.
3/18 A kérdező kommentje:
Bocs hogy nem hagyom lökdössön meg ütögessen meg az anyámat szidja lehet én vagyok idegbajos de nem fogom hagyni
2016. szept. 16. 19:52
5/18 anonim válasza:
Vegyél három méj lélegzeted gondolj közben arra hogy belül boldog vagy :DD
Amúgy fogadjunk hogy lány vagy :D
6/18 anonim válasza:
Üsd le! Ha kirúgnak hát kirúgnak, legföljebb nem fognak majd piszkálni! De azért arra készülj föl, hogy felnőtt korodban a főnöködtől, munkatársaidtól ezt ezerszer rosszabban megkaphatod. Sajnos az ember felnőtt korában döbben rá, hogy a felnőttek ugyanolyan szemetek, mint gyerekként voltak, sőt, ez még csak fokozódik! Sajnos ez van, aki ezt olvassa, az készüljön fel erre! Ettől függetlenül nem kell olyannak lenned, mint amilyenek ők.
7/18 anonim válasza:
Vágd le a péniszét, vagdosd össze, nyomd ki a szemeit, fojtsd le, majd törd el a nyakát! Lucas Hood.
Amúgy néz meg pár bunyót a Banhee-ból, vagy durván, vagy sehogy!
8/18 anonim válasza:
Rúgasd ki magad a suliból, és még hamar tedd tönkre az életed azzal, hogy képtelen vagy úgy viselkedni, mint az ember.
Tudod, az őskor óta nem divat az, hogy állatok módjára rendezzük le a balhét. Legyél okosabb, és engedd el a füled mellett.
9/18 anonim válasza:
Ha ver meg rúg, akkor ne hagyd magad, de ha csak nagy a szája, akkor nem érdemes vele foglalkozni.
10/18 anonim válasza:
Meg a verekedés az egy veszélyes dolog, szóval nem ajánlom. Többet ésszel, mint erővel amúgy. Legyél okosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!