Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit csináljak ha egy gyerek...

Mit csináljak ha egy gyerek piszkál?

Figyelt kérdés
Ez nem egy átlagos helyzet mert én alapból olyan típus vagyok hogy ha beszólnak akkor vagy kötekedik velem valaki azt én megverem de túl sokszor verekedtem és az igazgató azt mondta hogy még egyszer balhéba kerülök akkor kirúgnak az iskolából és van egy kicsi sovány gyerek aki tudja hogy nem keveredhetek balhéba és piszkál folyamatosan az a baj ha leütöm akkor kirúgnak de már nagyon zavaró hogy piszkál mit tudok csinálni a tanárok nem hisznek nekem

2016. szept. 16. 19:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Leírnál egy-két konkrét helyzetet picit részletesebben, csak hogy képet kaphassunk erről? Úgy lehetne megoldást találni, hogy verekedés NÉLKÜL oldd meg a konfliktust.

2016. szept. 17. 20:45
 12/18 A kérdező kommentje:
Éppen beszélgetek ö meg oda jön és ok nélkül rugdos megütöget de nem gyengén hanem erösen és amikor visszaütök vagy visszarúgok akkor meg egyből megy a tanárhoz
2016. szept. 18. 10:04
 13/18 anonim ***** válasza:

#11-es vagyok ismét.

Ha valóban így van, hogy valakivel beszélgetsz és ő csak úgy odamegy, beléd rúg, stb. akkor ezt az is látja, akivel éppen beszélgetsz. Ne üss vissza neki, ne bántsd, hanem kérd meg azt, akivel beszélgetsz, hogy tanúsítsa a tanár előtt, hogy nem hazudsz, hanem tényleg a másik provokál.

Egyébként hanyadikosok vagytok - te és a kötekedő pajti?

2016. szept. 18. 12:05
 14/18 anonim ***** válasza:
Ha egyből megy a tanárhoz akkor nem túl aggresszív, nem akar bántani, inkább szórakozik veled. Ha megüt akkor üss vissza, de ne engedd a tanárhoz menni, kapd el és üsd ahogy csak birod, rugdosd össze hogy még a tanárig se jusson el. A kiadós verés után megfenyegeted hogy ha a tanárhoz megy akkor mégtöbbet kap, hidd el örülni fog ha elengeded.
2016. szept. 18. 14:15
 15/18 A kérdező kommentje:
Tényleg nem akarok konfliktust megcsinálom azt amit írtatok ha megüt megkérem az osztálytársaimat hogy tanúsítsák azt hogy megütött különben 8.osztályos vagyok
2016. szept. 18. 20:36
 16/18 anonim ***** válasza:
Iskola után törd be a pofáját majd tagadd le hogy te voltál. Problem solved.
2016. okt. 5. 11:42
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem cigány véletlenül? És te?
2016. okt. 5. 12:32
 18/18 anonim ***** válasza:
Ez ettől független. Fehérek is ugyanúgy tudják bántani a másikat, úgyhogy a származás sosem indok, a fehérek részéről sem, meg a cigányok részéről sem. Mindenki saját maga mérlegelhetné, hogy ne csináljon hülyeséget!
2016. okt. 5. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!