Most mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nemrég elköltöztünk és iskolát váltottam. De egy fiú folyamatosan zaklat. Egy osztályba járunk. Simogatott és édesemnek hívott. Apukám szólt neki, és most a nevemet írogatja a kezére. Engem ez nagyon zavar. Szóltam neki, de nem hallgatott rám. Engem ez rosszul érint, én nehezebben kezelem a stresszt egy átlag embernél. Légyszi segítsetek!2018. okt. 3. 22:34
1/2 anonim válasza:
Apád beszéljen az osztályfőnökkel, hívják be a gyerek szüleit és beszélgessenek el velük.
Mondjuk én nem vagyok ennek a híve, de egy kiadós tökön rúgás talán észhez téríti, ha a szép szóból nem ért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!