Nektek higy marad energiátik tanulni mikor hazaértek?
Nekem valahogy sosincs.
Megpróbálok leülni tanulni mindig, de a fejem egyszerűen mindig elkalandozik. Ha későbbre akarom hagyni abból sosincs semmi, mivel estefele még annyi figyelmem se marad. Ti hogy oldjátok meg?
Nem tanulok úgy kifejezetten esténként. Órán mindig próbálok nagyon figyelni, a lehető legtöbbet megjegyezni, otthon dolgozat előtt kétszer-háromszor elolvasom a jegyzeteket, stb., és lesz, ami lesz. Fogalmakat, évszámokat, memoritereket persze, megtanulom, azzal nincs is gond. Néha, ha olyanom van, vagy nem felejtem el a házit, akkor megcsinálom otthon, egyébként szünetekben szoktam megcsinálni.
(Nem a legjobb hozzáállás, de mivel csak a német-angollal tanulok tovább, ezért azokból dicséretes ötös vagyok, a többi tantárgyat mondhatni lesz@ rom, egy hármas mindenből legyen meg, és tovább nem érdekel a dolog.)
16/L - nyelvi tagozat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!