Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ti mit tennétek a helyemben?

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

A helyzet a következő: Eddig három éven át volt osztálypénz, idén nincs. Emlékszem rá, hogy minden évet úgy zártam, hogy teljesen ki volt fizetve az egész évem, tehát nem lehet, hogy egy kimaradt akár egy hónapom is. Hónapra pontosan tudom, hogy mikor és mennyit vittem be, szóval nem én tévedek, de ma szólt nekem az osztálykassza felelős, hogy hiányzik egy teljes félévem(ötezer forint). Nos, voltam szülőértekezleten édesanyámmal, aki az osztálykassza felelős anyja mellett ült, és rá is kérdeztünk nála, hogy rendben van-e a befizetésem, és mondta a nő, hogy igen, tisztázva van mind a három év. Erre most eltelt a két hét a szülői értekezlet óta és az jött ki, hogy hiányzik egy teljes félévem. Ez teljességgel lehetetlen, mivel mind a három évben voltam osztálykiránduláson, és el sem vitt volna osztályfőnököm, ha nincs befizetve teljesen mindenem.

Szóltam az osztálykasszásnak, hogy valami nem stimmel, de nyomja a süket szöveget az anyjával együtt, hogy de már pedig hiányzik egy teljes félévem.

Ti mit tennétek a helyemben? Befizetnétek újra?

2018. okt. 1. 20:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem vinnémbe! Ezért lenne, jó ha bizonylat is lenne hozzá, ezeket elkerülve.
2018. okt. 1. 20:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Dehogyis! De mondjuk nem is fizettem volna be egy fillért se, ha nem kapok róla legalább valami átvételi elismervényt.
2018. okt. 1. 20:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem fizetném be újra. Mondjuk eddig se fizettem volna, ha egy papírfecnit se adott ami általa és általad alá lett írva a befizetéskor.
2018. okt. 1. 21:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Mintha pár éve tilos lenne osztálypénzt szedni, mert egy iskola nem végezhet pénzügyi tevékenységet. de majd valaki megerősít, vagy lepontoz.
2018. okt. 1. 21:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!