Hogyan tudnám megkönnyíteni az iskolai dolgaimat?
Hat éve depresszióval küzdök, fél éve lett diagnosztizálva. Szedek gyógyszert ugyan, de az nem nyújt 100%-os eredményt. Az embereket sosem kedveltem, és mivel nagy létszámú osztályba járok elkerülhetetlen hogy találkozzak velük. Általában nem beszélek senkivel sem, barátaim sincsenek, de a hangoskodás és a beszéd rettenetesen frusztrál. Valamiért ha sok ember vesz körül, minden ok nélkül elkap a sírhatnék, és legszívesebben elfutnék és hazáig meg se állnék. A busz reggel külön tortúra, de az másik történet. Rettenetesen félek az emberektől. A jelentéktelen szituációkban is valahogy belemagyarázom, hogy biztos engem akarnak terrorizálni ezzel is. (Pedig alaptalan)
Az, hogy másik iskolába megyek nem segít, és az sem járható út, hogy kiíratkozom a jelenlegiből, és munkába állok. Mindenképp végig szeretném vinni, de így meg nem élhetek a folyamatos félelemben és paranoiában. Valahogy változtatnom kell ezen, mert a mentális állapotom kihatással van a tanulásra, és minden egyéb dologra. Valószinüleg sok ember van, aki ugyanezen ment/megy keresztül mint én, és tanácsokat szeretnék kérni, hogy élhetőbb legyen ez az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!