Együtt fogok buszozni az egyik volt tanárommal. Hogy kezeljem a helyzetet?
Idén érettségiztem, és a szomszéd városban kezdtem el dolgozni, ahova busszal járok. Nemrég az egyik volt tanárom is elkezdett jönni a busszal, kiderítettem, hogy a munkahelyemmel szemben lévő suliban fog dolgozni (a volt sulimtól eljött még tavaly előtt).
Mikor még tanított, sok mindent megéltünk, volt köztünk vita, sírás, ellenségeskedés. Volt, hogy direkt keresztbe tett nekem. Azóta, mióta elment a suliból, ha látom az utcán, nem is nézek rá inkább.
Múlt héten viszont elkezdett jönni a busszal, és már 2x mellém ült le direkt. Egyszer csak köszöntünk egymásnak, másodszor meg próbált velem beszélgetni, de inkább elfordultam.
Egyszerűen nem tudom, hogy kezeljem a helyzetet, nincs kedvem vele beszélgetni, mert előbb vagy utóbb újra vita lesz köztünk...
Szerintem mondd el neki őszintén, hogy/miért neheztelsz rá.
Aztán vagy kibékültök, vagy többet nem fog melléd ülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!