Hogy legyek jóba a tanárommal?
Figyelt kérdés
Nem vagyok vele rosszban de ügymond jobba szeretnék vele lenni..2017. dec. 29. 22:15
1/5 anonim válasza:
Minek? Valami nyalógép vagy? Tanárnéni kedvence?
2/5 A kérdező kommentje:
Nem . Csak szimpi. Jo lenne ha a kedvence lennek:3
2017. dec. 29. 23:23
3/5 anonim válasza:
Tanulj az órára, tejesíts, jelentkezz, csinálj külön munkát stb...
4/5 anonim válasza:
Engem kifejezetten zavarni szokott, ha a gyerekek ilyen nyalizós céllal jönnek oda. Átlátszó és valamiért nem szimpatikus. Úgysem te befolyásolod, hogy a tanárnak ki legyen a kedvenc diákja. Ha nem te vagy, az ellen semmit nem fogsz tudni tenni. Ahogy előttem írták, dolgozz rendesen az óráin, és akkor lehet, hogy bírni fog, mindenesetre pozitívan fog megítélni.
5/5 anonim válasza:
Nekem is van 3-4 tanárom akikkel jóban vagyok. Ezt senki ne értse félre. Nem nyalizok,nem ugrálom körül őket stb. Szimplán szoktunk beszélgetni. Érdekel a tantárgyuk,legtöbbször ez a téma. Meg szimpatikusak is,többiek szerint én is nekik. Szerintem add magadat,aztán kiderül. Csak akkor csinálj plussz feladatot stb,ha tényleg érdekel a tárgy, szívesen foglalkozol vele. Ha nem akkor csak plussz terhet vallalsz magadra. Ráadásul ha esetleg kiderül,hogy nem is szívesen csinálod,nem érdekel azzal csalódást okozol a tanárnak. Persze attól még lehetsz szorgalmas,tisztelettudó,aktív az órákon. Ha látod pl h sok füzetet,laptopot visz akkor kérdezd meg h segíthetsz e neki. Ha van kérdésed a tárggyal kapcsolatban kérdezd meg tőle. Látni fogja,hogy rendes gyerek vagy és nem egy szemtelen kamasz aki lenézi őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!