Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Összevesztem egy tanárommal...

Összevesztem egy tanárommal egy OKJ szakiskolában. Hogyan kezeljem a helyzetet?

Figyelt kérdés

másodéves gyógymasszőr voltam a suliban most kellett volna végeznem csak hát nem sikerült a záróvizsga. Na most ebben az intézményben volt egy masszőr szaktanárom akinek nem írom le a nevét mert a végén megütöm a bokámat és Ő nekem egész évben nem tanított semmit. Sajnos emberileg és szakmailag is egy nagy nulla volt a tanárom. Minden nap feleltetett és mindig lealázott hogy kevés a tudásom meg hogy nem lesz belőlem jó masszőr meg ilyenek. Aztán záróvizsgán bent volt a vizsgán és később kérdeztem tőle hogy sikerült. Azt mondta amit látott az elég szokott lenni. Persze hogy gyakorlatból buktam meg amire azt mondta ez a tanár hogy szerinte elég. Mondtam is neki hogy borzasztó tanár és igazgatónak mondtam hogy kirúgnám ha a helyében lennék mert nekem speciel semmit se tudott megtanítani.

Na most a kérdésem az lenne hogy megérte kiállni az igazamért vagy jobb ilyen helyzetben ha csöndbe maradok? Iggazság bajnokaként nem bírtam megállni hogy ne mondjam meg a véleményemet a pocsék oktatói tevékenységéről a tanárnak!!!

2016. jún. 16. 18:13
 1/10 A kérdező kommentje:
volt csoptársaim együttesen kiutáltak elhordtak mindenféle aljas, kétszínű embernek. Na ná hogy a pszichopata szaktanárt védték és nem engem pedig én vagyok a nagy áldozat hogy az álmom derékba tört egy hamis és szakmailag pocsék szaktanár végett. Mehetek majd pótvizsgázni de hogy menjek ha egész évben nem tanítottak nekem semmit? Elméletem négyes vagy ötös lett gyakorlat meg egyes. kicsit nagy a kontraszt na mindegy.
2016. jún. 16. 18:16
 2/10 anonim ***** válasza:

Nem álltál ki.

Szal... Jobb lett volna ha kiállsz.

2016. jún. 16. 18:26
 3/10 A kérdező kommentje:
mi az hogy nem álltam ki???!!!
2016. jún. 16. 18:31
 4/10 anonim ***** válasza:

Én is ezt tettem volna a helyedbe...Tuti, hogy azért nem lett nagy a gyakrolatra a jegyed.

De a többiek persze azért álltak a tanár mellett, mert gondolták, hogy nem akarnak úgy járni, mint te....

De szerintem ezt egyhamar nem tudom simán elrendezni a tanároddal való "kapcsolatot".

Elég nehézkés ügy, amúgy.

S a tanárral úgyse fognak semmit se tenni, mert hisz ő a tanár.

2016. jún. 16. 19:02
 5/10 anonim ***** válasza:
59%
Hagyjuk mar a hulyesegeidet, ez a legegyszerubb hogy lusta voltal tanulni, meghuztak most meg minden a tanar hibaja.. Felelossegvallalas meg nulla. Igy egy 10 eves viselkedik. Tedd a szivedre a kezed: te mindent megtettel, minden nap tanultal, ha nem ertettel valamit mindig megkerdezted, addig eroltetted a tanulast meg meg nem ertetted az anyagot? Na ugye.. ezert buktal meg.
2016. jún. 16. 19:14
 6/10 anonim ***** válasza:
56%
Es szerinted miert volt az hogy a csoportbol mindenki utalt? Ez eleg arulkodo.. de gondolom itt is mindenki hibas csak te nem..
2016. jún. 16. 19:16
 7/10 anonim ***** válasza:

Megbuktal. Lehetetlen, hogy csak a tanar hibajabol.

Ertem, hogy feldult vagy, viszont megkell ertened, hogy nem akkor vagy az igazsag bajnoka ha a csoporttarsaidat szidod es a tanarodat vonod felelossegre amiert nem tudtal jol lefelelni -egyebkent szerintem azert feleltetett allandoan teged, hogy legyen motivaciod a tanulasra.

En nem hagynam ott az iskolat, vegigjarnam es szorgalmasabban tanulnek. Es ha nem is kotnek orok baratsagot a tobbiekkel mindenkeppen megadnam a tiszteletet.

2016. jún. 18. 10:59
 8/10 anonim ***** válasza:
Igazad volt. Melyik suliban jártál? Amúgy meg kb. lehetetlen ezzel a szakmával elhelyezkedni.
2016. jún. 18. 14:53
 9/10 A kérdező kommentje:
nekem lenne munkám és masszázsal nem lehetetlen elhelyezkedni mert már alkalmaznának ha lenne papírom!! DE NINCS TANÁR MIATT.
2016. jún. 18. 21:24
 10/10 anonim ***** válasza:

Szerintem a rábeszélés egy sötét tudomány, amelyet korunkban sajnos nem korlátoznak (úgy mint pl büntetőjog), stb. Az igaszság bajnoka ként elmondhatnád, mindenki olyan rossz helyzetben állt a tanár mellé-vagyis te voltál az első áldozat, illetve hogy gyakorlatból megbuktál, és csak a késöbbi elméleten értél el jó eredményt-vagyis direkt, hogy megerősítsd magadban (és másban is, mert ugye az is a te hatásköröd) hogy az a tanár a hibás, meg hasonló fontos részletek. És ha egy mód van rá, amikor a befolyásolható embereknek mutogatod a kérdést, ezt a részt ne görgesd el :)

De azért a rábeszélés hasznos ( pl terroristavezérwk kitermelésére, EGO növelésre stb.)

2016. jún. 18. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!