Összevesztem egy tanárommal egy OKJ szakiskolában. Hogyan kezeljem a helyzetet?
másodéves gyógymasszőr voltam a suliban most kellett volna végeznem csak hát nem sikerült a záróvizsga. Na most ebben az intézményben volt egy masszőr szaktanárom akinek nem írom le a nevét mert a végén megütöm a bokámat és Ő nekem egész évben nem tanított semmit. Sajnos emberileg és szakmailag is egy nagy nulla volt a tanárom. Minden nap feleltetett és mindig lealázott hogy kevés a tudásom meg hogy nem lesz belőlem jó masszőr meg ilyenek. Aztán záróvizsgán bent volt a vizsgán és később kérdeztem tőle hogy sikerült. Azt mondta amit látott az elég szokott lenni. Persze hogy gyakorlatból buktam meg amire azt mondta ez a tanár hogy szerinte elég. Mondtam is neki hogy borzasztó tanár és igazgatónak mondtam hogy kirúgnám ha a helyében lennék mert nekem speciel semmit se tudott megtanítani.
Na most a kérdésem az lenne hogy megérte kiállni az igazamért vagy jobb ilyen helyzetben ha csöndbe maradok? Iggazság bajnokaként nem bírtam megállni hogy ne mondjam meg a véleményemet a pocsék oktatói tevékenységéről a tanárnak!!!
Nem álltál ki.
Szal... Jobb lett volna ha kiállsz.
Én is ezt tettem volna a helyedbe...Tuti, hogy azért nem lett nagy a gyakrolatra a jegyed.
De a többiek persze azért álltak a tanár mellett, mert gondolták, hogy nem akarnak úgy járni, mint te....
De szerintem ezt egyhamar nem tudom simán elrendezni a tanároddal való "kapcsolatot".
Elég nehézkés ügy, amúgy.
S a tanárral úgyse fognak semmit se tenni, mert hisz ő a tanár.
Megbuktal. Lehetetlen, hogy csak a tanar hibajabol.
Ertem, hogy feldult vagy, viszont megkell ertened, hogy nem akkor vagy az igazsag bajnoka ha a csoporttarsaidat szidod es a tanarodat vonod felelossegre amiert nem tudtal jol lefelelni -egyebkent szerintem azert feleltetett allandoan teged, hogy legyen motivaciod a tanulasra.
En nem hagynam ott az iskolat, vegigjarnam es szorgalmasabban tanulnek. Es ha nem is kotnek orok baratsagot a tobbiekkel mindenkeppen megadnam a tiszteletet.
Szerintem a rábeszélés egy sötét tudomány, amelyet korunkban sajnos nem korlátoznak (úgy mint pl büntetőjog), stb. Az igaszság bajnoka ként elmondhatnád, mindenki olyan rossz helyzetben állt a tanár mellé-vagyis te voltál az első áldozat, illetve hogy gyakorlatból megbuktál, és csak a késöbbi elméleten értél el jó eredményt-vagyis direkt, hogy megerősítsd magadban (és másban is, mert ugye az is a te hatásköröd) hogy az a tanár a hibás, meg hasonló fontos részletek. És ha egy mód van rá, amikor a befolyásolható embereknek mutogatod a kérdést, ezt a részt ne görgesd el :)
De azért a rábeszélés hasznos ( pl terroristavezérwk kitermelésére, EGO növelésre stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!