Szülők mit gondolnátok ha a júniusi beiratkozáson bemutatott tanárok szinte egyike sincs már ott a suliban augusztusban, mind elment a suliból?
Szülők! Mit gondoltok vegyem ki a gyereket a középsuliból még most mielőtt elkezdené?
Júnuisban voltunk beiratkozni. Akkor bemutatták a leendő of-et és a tanárokat.
Ez volt jún 25-én. Most aug 24-én voltam benn a suliban admin ügyintézés miatt és alig pár tanár lézengett ott. Gomdoltam ha ott vagyok beszélek mér pár szót a leendő tanárokkal of-fel.
És azt hallom hogy ez sincs már ott az sincs már ott. Ez is felmondott az is felmondott, az of is felmondott, kb nem is találni a júnban bemutatott tanárok közül olyan, aki még ott lenne. Mind felmondott azóta már más suliban vannak.
Valami nagyon nagy gebasznak kell itt lennie a háttérben.
Mit gondoltok erről?
A másik gyerekem most végzett idén érettésgizett és neki a 4 év alatt állandó tanárai voltak és most is ott van az összes. 4 év alatt ott senki se ment el, itt meg 2 hónap alatt mindenki??
" Jelentve..."
Hajrá. Jelentsd 100x 1000x. Nem számít.
Csigalom és nyugavér!
Klebelsberget vezető néni megnyugtatott mindenkit, hogy az oktatásban NINCSEN pedagógushiány, és az egyetemekre is rekordszámú a jelentkező minden pedagógusszakra! 🙂
Megoldódnak majd a gondok időben!
Kivéve ha nem. Akkor meg tudni kell jó helyre rakni azt a kicseszett X-et. Ennyit tehetsz... 😉
"és az egyetemekre is rekordszámú a jelentkező minden pedagógusszakra! 🙂"
Így van. Annyira hogy tavaly pl egy egyetemen a kémia szakos képzés NEM INDULT el mert nem volt meg a szak beindításához szükséges 5 fős jelentkező se...
"Megtettem... pontosan 99x...."
Na .... akkor tedd meg még 99x. Eredménye annyi lesz mint az előző 99 alkalommal.
"z oktatásban NINCSEN pedagógushiány, "
Biztos viccből keresnek 2000 + állásba tanárt országosan.
Van olyan suli bőben az országbna aminek adott szakos tanára évek óta nincs.
Tudok olyan suliról ahol kémia és tesi szakos 5 éve (ÖT!!) nincs.
Kíváncsi lennék, erre mit mondanának. „Egyedi esetről van szó”
„Szomszédos országokban is előfordul”
„Milliárdokat költöttünk rá, amit a Gyurcsány nem”
Valami fasságot erre is mondanának
😄😄😄😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!