Hogyha most,14 évesen (augusztusban töltöm be a 15-öt) 182cm vagyok, akkor a jövőben már nem várható változás, igaz?
Figyelt kérdés
Fiú vagyok, apum is ugyanilyen magasságban van, lehet, hogy még kisebb is.2016. júl. 6. 21:45
1/6 $$$$$ válasza:
Hát ezt így nem lehet tudni. Én 14 évesen 190 -196 cm közt voltam. Most 16 vagyok ès 201 cm. Apám 189 cm. Tehát ezt így nem lehet rudni . Majd kiderül ;) .
2/6 anonim válasza:
Elvileg 21 éves korig még bárki nőhet, de lányoknál kb. 14 évesen szokott beállni, fiúknál pár évvel később.
5/6 anonim válasza:
A fiúk még simán nőhetnek ilyenkor évekig (lehet, hogy a lányok is, de náluk ritkább). Akkor is, ha az apjuk alacsonyabb. Sok ember van, aki mindkét szülőjénél sokkal magasabb, én is ismerek ilyeneket.
6/6 anonim válasza:
23 éves vagyok, 183-4 cm körüli.
14 évesen 182 voltam, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!