Szülők mit gondolnátok ha a júniusi beiratkozáson bemutatott tanárok szinte egyike sincs már ott a suliban augusztusban, mind elment a suliból?
Szülők! Mit gondoltok vegyem ki a gyereket a középsuliból még most mielőtt elkezdené?
Júnuisban voltunk beiratkozni. Akkor bemutatták a leendő of-et és a tanárokat.
Ez volt jún 25-én. Most aug 24-én voltam benn a suliban admin ügyintézés miatt és alig pár tanár lézengett ott. Gomdoltam ha ott vagyok beszélek mér pár szót a leendő tanárokkal of-fel.
És azt hallom hogy ez sincs már ott az sincs már ott. Ez is felmondott az is felmondott, az of is felmondott, kb nem is találni a júnban bemutatott tanárok közül olyan, aki még ott lenne. Mind felmondott azóta már más suliban vannak.
Valami nagyon nagy gebasznak kell itt lennie a háttérben.
Mit gondoltok erről?
A másik gyerekem most végzett idén érettésgizett és neki a 4 év alatt állandó tanárai voltak és most is ott van az összes. 4 év alatt ott senki se ment el, itt meg 2 hónap alatt mindenki??
Tanár vagyok, úgyhogy tudom miről beszélek. Nem egy tanár volt, aki júliusban mondott föl. (Valaki pont tegnap, de az tényleg nagyon keresztbetett.)
Reálos+nyelvi tanárokra van a legnagyobb kereslet, és őket nagyon megbecsülik (főleg a reálosokat).
Szülőként nagyon meggondolom hogy hová íratom be a gyerekemet középiskolába. Alapítványiba csak akkor adnám ha nem találnék neki megfelelőt az állami intézmények között. Valószínűleg az általad említett suli nem a legjobb ezért onnan menekülni kell. A tanárok nagy része meg merte lépni azt amit a kedves kérdező nem.
Válasz a kérdésedre: ilyen mértékű fluktuáció mellett elvinném a gyerekemet abból a suliból.
"let, és őket nagyon megbecsülik (főleg a reálosokat)."
Hát itt azokat se becsülik lelépett a fiz kém biol tanár, maradt az egyszem matekos. Info tanára még az életben nem volt a sulinak.
Lelépett a németes, lelépett az olaszos. Maradt 1 szem angolos tanár (nyugdíjas...) és ez az össz nyelvtanára a sulinak.
És miért is? Mert leírom hogy mi a helyzet? Tán a balesetről beszámoló riporter a felelős a balesetért?
Azt az igazgatót hibáztasd inkább akinek dilettáns vadbarom vezetési tevékenysége viselkedése és nemfizetése miatt ez a helyzet kialakult! Azt hibáztasd!
"ezt a szerencsétlen havi 2 tucatszor tiltják, "
ÉS azt te honnan tudod kit hányszor tiltanak? Tán bezsámolnak neked az üzemeltetők a tiltásokról vagy mi??
Másik kérdés. Aki havonta 2 tucatszor lesz kitiltva és jön vissza---- azt minek kitiltani?
Hm?
Úgyis visszajön, nemde?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!