Egyetemisták milyen legyen egy szülő?
Azon felül, hogy szereti és anyagilag támogatja a(felőtt korú) gyermekét?
Lehet őszinte?
Vagy ha őszinte akkor lesz ellenség?
Őszre egyetemre megy a lányom.
Mivel barátnőjét nem vették fel,így keresgéltünk albérletet is,nagyon nehéz volt találni, -lányom kijelentette sírva,hogy ő nem szeretne másokkal iegenekkel együtt lakni, pedig akkor már 25000ft-ért lehetett volna bérelni lakást.
Nehezen találtunk egy személyes kis lakást, -erőn felül fogjuk fizetni. Csak azért hogy nyugodtan tanulhasson, vagy ha lesz barátja bármi ne hotelba kelljen menni stb....
Erre most bejelentette, hogy a barátnője még is jönne (munkát vállal vagy tanfolyamot) és ott laknának együtt.
A barátnő elég gyerekes, nem tudta soha intézni a saját életét csak ha a lányom pátyolgatta, hátramozdítja őt.
Viszont a gyermekem vakon bízik benne.
Nem igazán tudok mit tenni, csak napok óta nem alszom a gyomrom görcsben...
Ok. Odamegy.
Mi lesz ha a folyamatos netezés " hülyéskedés "miatt stb nem fog menni az egyetem?
Vagy ha a barátnőnek akad komoly pasija?
Akkor ki költözik ki az albérletből?
Nem akarok hazudni a gyerekemnek, de elveszíteni sem akarom a szeretetét...
(Nem látja, hogy egy nyugodt biztonságos léggkört ad oda valakinek aki fordított esetben ő érte ezt nem tenné meg! )
(Ezzel a felállással számára idegenekkel (nekem ismerősöm gyerekeivel) is lakhatott volna. )
Ti hogy látjátok?
Én úgy látom, hogy félsz a gyerekedtől.
59F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!