11/16 anonim válasza:
Olvasva a hozzászólásokat, teljesen ki vagyok akadva. Igaz, hogy sok-sok éve jártam egyetemre, de nálunk már a kérdés feltétele is megbotránkoztatta volna a diákok zömét. Így már egyáltalán nem csodálkozom azon, hogy 4 mérnök beosztottam közül egyik sem tudta, hogy a litert hogy váltsa át kilogrammá, egyedül a nyugdíj előtt álló titkárnő vágta rá a helyes választ a maga 40 évvel ezelőtt megszerzett érettségijével. Hát ennyit a mai diákok "túlterheléséről. És ezek után zúdulhatnak rám a kődobálók átkozódásai.
12/16 anonim válasza:
Én csak zhzni jártam be, és a katalógusos órákra a BME-n.
13/16 anonim válasza:
A litert hogy váltsa át kilogrammá? Tudtommal a liter egy űrmérték (1l=1dm^3), a kilogramm pedig súlymérték.
14/16 mi a fene válasza:
Ez az átváltás engem is érdekelne.
15/16 Pamelatuktuk válasza:
A kilogramm nem súlymérték, hanem tömeg.
16/16 Pamelatuktuk válasza:
HLZ66-nak:
Én sem ma végeztem, ráadásul BME-n, ami nem éppen lazaságáról híres.
Sok tárgy előadására egyáltalán nem jártam be, gyakorlatok közül se mindre. Az előadások többsége középkori kódexmásolásra emlékezetett. Mi annak az értelme, hogy egy ember motyog, írogat a táblára és másik 200 írja a füzetbe?? Bonyolultabb levezetéseknél már öt perc alatt elvesztettük a fonalat, attól fogva csak másolás. Míg jegyzetből, könyvből, videóról tanulva meg lehet állni gondolkodni, megérteni, visszanézni, visszalapozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!