Ti hogyan közölnétek az osztálytársaitokkal, hogy elmentek a suliból?
Itthagyom a tanyátokat,
Hümhümhüm az anyátokat!
Nem jelentsd ki mindenki előtt.
Azoknak akik érdekelnek, akikkel sokat szoktál beszélgetni és valamennyire barátnak hívhatod őket, mindenképpen mondel. Lehetőleg ilyen formában.
"Át jelentkeztem egy másik iskolában"
Majd úgy is elfog terjedni a híre. Akár igen, akár nem. Olyan embereknek lényegtelen beharangozni, akikhez kb félévente szol hozzá egyszer.
Hozzánk 11.ben jött egy lány. Féléven át egyetlen egy szót sem váltottunk :) Még annyit sem, hogy szia.
Majd karácsonykor ajándékozásnál ő húzott ki, szóval ott volt egy "Köszönöm Szépen" meg két puszi, de ennyi :D Utána 1,5 éven át egy szót nem beszéltünk.
Nem azért mert rosszban lettünk voltna vagy nem bírtuk volna egymást. Csak szimplán más barátitársaság.
Elhiheted, hogy a 30 emberből kb 10 embert kicsit sem érdekel. 10 ember kicsit meghökken, elgondolkozik rajta és kb 10nek meg hiányozni fogsz...
Hát én az osztálytársaim miatt megyek át másik osztályba...
Szóval én legszívesebben rájuk gyújtanám azt a q.va sulit hogy dögöljenek meg a pi..ába
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!