Mit gondolnak rólam a volt osztálytársaim akiket kitörlök facebook-ról?
Nem is beszéltünk a suliban sem, facen meg végképp nem beszélünk.Lehet szemét vagyok amiért kitörlöm őket de ha nem vagyunk jóban minek hagyjam meg őket? Nem vagyok rájuk kíváncsi. Meg ők sem rám (szerintem) mert soha nem köszöntenek fel vagy like-ják a képeimet. Üzenetet meg soha nem írtak.
26/N
Ha észrevennék, lehet nem tetszene nekik, de kit érdekel? Kétlem egyébként, hogy sokakat izgatna, pont azért, mert nem is beszéltek, nem érdeklitek egymást. Jó páran valószínűleg észre se veszik.
Én is töröltem azokat, akikkel se a múltban, se a jelenben nem beszéltem, teljesen felesleges ez a virtuális ismerősgyűjtés.
Ha nem haragszol, akkor nem kimondottan arra koncentrálnám a válaszomat, ami a "fő" kérdés volt. Mert az így önmagában szerintem teljesen érdektelen, hogy mit fognak gondolni rólad. Hiszen ezt úgy sem fogod megtudni ha egyszer nem beszéltek. A fejed tetejére is állhatsz, akkor sem fogod megtudni, hogy hogy reagáltak, amikor meglátták, hogy törölted őket. :D
Arra szeretném a hangsúlyt fektetni a válaszomban, hogy elmondjam neked, hogy nagyon helyes dolog az, amire (végre) rászántad magad.
Mert egyrészt felesleges dolognak tartom, hogy olyan embereket halmozz fel, akikkel érdemben nem ismeritek egymást, másrészt úgy vélem, hogy az ilyen inkább árt, mint használ. Ha egyszer nincs érdemi kapcsolat köztetek, akkor mégis mi a f..szért kell látnotok kölcsönösen egymás mindennapjait? Főleg ha adott esetben egyáltalán nem is vagytok kíváncsiak rá...
Tehát szerintem nagyonis helyes megmozdulás lenne törölnöd a felesleges embereket. Örülök, hogy erre a nézetre jutottál, hogy ezt szeretnéd tenni. Haragudni nagy valószínűséggel nem fognak. Aki sajnálná, hogy törlöd, az jó esetben magába száll, hogy ha ez szíven ütötte, akkor miért nem beszélt veled korábban, és most így a törlés után végre érdembe fog közeledni feléd adott esetben. Ha meg lesz..rja a törlést, azzal ugyanúgy nem vagy hátrébb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!