Mit gondolnak rólam az osztálytársaim?
Tavaly fogytam 26kg-ot, és év elején mindenki gratulált, hogy látszik, hogy fogytam. Még most is van miből leadnom, és egész évben küzdöttem, hetekig nem ettem, meg sokat sportolok, de én nem látom magamon, hogy fogytam volna. A többiek szerint igen, néha érdeklődnek, hogy fogyókúrázom-e még, de igyekszem rövidre zárni a témát, mert szégyelleném bevallani, hogy mennyire zavar a súlyom, és hogy már lassan minden arról szól, hogy hogyan nézek ki.
Sosem utáltak, és mindig azt mondták, hogy mennyire szeret mindenki az osztályban, és nem bántottak, tiszteltek. Én is így vagyok velük, senkit nem bántok, nincsenek konfliktusaim. Viszont zárkózottabb lettem, meg elégedetlenebb, és még az elején örültem én is a nagy változásnak, de mióta nem fogytam kg-ban, azóta egyre kisebb az önbizalmam, sokat hiányoztam a suliból, legyengültem, mert nem eszek rendesen. Senkinek nem árultam el,hogy nálam rendszeres az, hogy koplalok... azt mondom mindig, hogy sokat nyelvvizsgázok,és ezért vagyok kimerülve. Látom,hogy aggódnak, de én nagyon csendes vagyok és már alig beszélgetek valakivel. A fiúk is rendesek,mikor feljöttem a suliból múltkor, akkor nagyon hangosan kiáltották, hogy SZIA!!HOGY VAGY??...VÉGRE MEGJÖTTÉL!!
Na de azt is látom,hogy aki kövér,azt a lányok és fiúk is fújjogják és a háta mögött kibeszélik,hogy miért nem ad magára,jobb lenne ha kevesebbet enne,és sportolna. A szemükbe persze ritkán mondják,néha 50-60kg-os lányokat is lekövéreznek a fiúk. Akkor most mi a helyzet?
Egyébként van egy fiú az osztályban,aki már akkor is rendes volt velem,mikor ducibb voltam,és talán ezért igazodik hozzá a többi fiú is? Nem merem azt hinni,hogy neki már akkor is tetszettem,mert fiatal fiúknak szerintem a vékony lányok jönnek be csakis... Végülis mióta lefogytam, még kedvesebb, de én nem érzem így jól magam akkor se.
Lehet,hogy megváltozott a véleményük rólam, vagy még mindig úgy állnak hozzám,hogy a duci csaj...??? Van olyan ismerősöm,aki azt mondja,hogy utálja az olyanokat, akik fogyókúráztak valaha az életükben, mert minek kellett annyit enni,hogy elhízzanak? Nem tudom mit gondoljak, van,aki szerint belsőre is megváltoztam,nem csak külsőre, de szerintem nem annyira igaz ez se.
Bocsi,hogy ennyire sokat írtam, és köszi annak,aki elolvasta.
A koplalas nagyon arthat a szervezetnek fiatal korban, gondok lehetnek a fejlodeseddel. Egyel egeszsegesen,kisebb mennyisegekben, de ne koplalj!!!
Tornassz (ha az egeszseged engedi)vagy setalj gyorsabb utemben mindennap 30 percet.
Az osztalytarsaid meg masok velemenyevel ne foglalkozz!
Sok sikert!
Szerintem értékelik h fogytál:)
De tudd h az embert nem csak azért szokták kibeszélni mert h mekkora, meg h néz ki, ha akarják úgy is lesz valami ami miatt meg fogják szólni:P
Nem kellene annyit foglalkozni azzal, hogy mi mások véleménye rólad. Sohasem fog mindenki kedvelni, nincs olyan ember, akiről mindenkinek jó a véleménye. Azokkal kell törődni, akikkel érdemes (=akik kedvelnek), a többit pedig le kell szаrni. Érdekes, hogy milyen sok fiatal, főleg lány szenved abban a téveszmében, hogy _mindenkinek_ tetszeniük kell. Ez hibás gondolkodás.
"Van olyan ismerősöm,aki azt mondja,hogy utálja az olyanokat, akik fogyókúráztak valaha az életükben, mert minek kellett annyit enni"
Ez az ismerősöd egyszerűen hülye, a hülyékkel nem kell foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!