Hogyan reagáltatok volna?
Az alapszabály: Akkor adj valamit kölcsön, ha arról a dologról már lemondtál, és nem várod vissza. Mivel iskolás vagy, még nem tapasztaltad meg, de ez volt az első lecke.
Szerintem ruhadarab kölcsönadása nem egy óriási bunkóság, mondjuk abban igazad van, hogy kimoshatta volna. De már fölösleges rajta háborogni. Az a lényeg, hogy ha nem muszáj, ne adj kölcsön semmit.
Utolsó! Nem tudom, hogy fiú vagy-e vagy lány, de ha lány vagy sosem jártál még úgy, hogy valaki kölcsön ad úszódresszt? Ez sincs másképpen. Ha úszni jársz, akkor ez megesik. Én is kaptam már kölcsön úszóruhát, az edzőtől. (Azt nem tudom, hogy az ővé volt-e vagy, vagy direkt ilyen alkalomra tart magánál, nem is érdekel. Tisztán vettem fel és kimosva adtam vissza már másnap, nem két hét múlva koszosan, de mondjuk ki szarosan!, és nem úgy hogy még másnak is oda adtam,... ez undorító, igénytelen és baromi tiszteletlen velem szemben szerintem! Ha elnézést kér, akkor nem pattogtam volna, de, mint mondtam még neki állt feljebb, még ő volt kiakadva... Nem gondoltam, hogy egy ELTE-re készülő lány ennyire suttyó...
Mindegy, köszi a válaszokat, most már kiírtam magamból. Ezek után
ennek a lánynak soha a büdös életbe nem adok semmit, és minden kapcsolatot leminimanizálok vele kapcsolatban.
Kösz még egyszer, relax van most már :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!