Hogy fogom így bírni a kollégiumot?
Extrém introvertált vagyok.Nagyon zárkózott.Szeretek egyedül lenni.Itthon sokszor még a szüleim jelenléte is zavar.Ha valaki kint van a konyhában,addig nem megyek ki,ameddig el nem megy.Ha pedig már kint vagyok a konyhában és eszek,valaki meg kijön,félbehagyom az evést és bemegyek addig a szobába,amíg újra szabad nem lesz a konyha.Ha vendég jön,bezárkózom a szobába,nem jövök ki addig,amíg el nem megy.Nem járok sehova szórakozni vagy ilyesmi,nincsenek is barátaim.
Szeptembertől viszont egyetemre megyek,kollégiumba.Lehet nem fogom kibírni
“Biztos hogy nem fogod bírni. Szét fognak csesztetni mert különc leszel meg furcsa.”
Már az óvoda óta csesztetnek és kiközösítenek.Gyűlölöm az embereket.
Nagyon nehezen ismerkedem.Középiskola utá szakmát tanultam,2 évet.Új osztályba kerültem.A 2 év alatt az osztálytársaim nagyrészével egy szót sem beszéltem.
Nem szoktam magamtól beszélni,csak ha kérdeznek.De mindig bepánikolok,ha egy idegen hozzámszól és beszélnem kell vele
Ilyen vagyok.Félek az emberektől.A boltban múltkor meg sem mertem kérdezni az eladótól,hogy hol találom azt,amit keresek.
Ha feladok egy csekket a postán,már az is sikerélmény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!