Extrém introvertált vagyok.Nagyon zárkózott.Szeretek egyedül lenni.Itthon sokszor még a szüleim jelenléte is zavar.Ha valaki kint van a konyhában,addig nem megyek ki,ameddig el nem megy.Ha pedig már kint vagyok a konyhában és eszek,valaki meg kijön,félbehagyom az evést és bemegyek addig a szobába,amíg újra szabad nem lesz a konyha.Ha vendég jön,bezárkózom a szobába,nem jövök ki addig,amíg el nem megy.Nem járok sehova szórakozni vagy ilyesmi,nincsenek is barátaim.
Szeptembertől viszont egyetemre megyek,kollégiumba.Lehet nem fogom kibírni
Biztos hogy nem fogod bírni. Szét fognak csesztetni mert különc leszel meg furcsa.
2018. júl. 11. 17:03
2/33 anonim válasza:
És ez neked így kényelmes? Ilyen akarsz maradni egész életedben?
2018. júl. 11. 17:04
3/33 anonim válasza:
Szerintem meg a legjobb dolog ami történhet veled az pont az, hogy emberek közé kerülsz végre.
2018. júl. 11. 17:04
4/33 anonim válasza:
Zárkózott emberek pszichopaták. És nem különcök
2018. júl. 11. 17:07
5/33 anonim válasza:
Utolsó, ez ordas nagy baromság.
Kérdező, kicsit légy nyitottabb, pont erre van szükséged (mármint a kolira), jót fog tenni, hidd el.
2018. júl. 11. 17:26
6/33 anonim válasza:
Utolsó te már csak tudod
2018. júl. 11. 17:31
7/33 anonim válasza:
Hasonló típus vagyok, átérzem a helyzeted. Ezen nem igazán tudsz változtatni, de azért drukkolok, hogy bírd idegekkel. :D
2018. júl. 11. 17:35
8/33 anonim válasza:
Hány éves vagy?
2018. júl. 11. 18:04
9/33 anonim válasza:
#5/7
Igen, tudom. Gimisként is zárkózott voltam, általánosban meg pláne. Elmentem egyetemre, és mintha kinyílt volna a világ. Az elején nem mindig volt könnyű, de fokozatosan megszerettem.
2018. júl. 11. 18:05
10/33 anonim válasza:
Nem értem miért szekálnának szét egy koliban. Az egyetemisták nem állatok. Nálunk is voltak a koliban ilyen kis szerénykék, tiszteletben tartottuk őket, és attól még hogy visszahúzódóak voltak, ők is a barátaink lettek. Pláne hogy az ilyen visszahúzódóak sokat tanulnak, lehet tőlük segítséget kérni. Nem börtönbe mész elítéltek közé hanem koleszba. Csomó jófej embert megismersz majd.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!