Létezik olyan felnőtt ember, akinek nincs meg a nyolc osztálya?
Ja, és természetesen nem segélyből éltek. Mezőgazdaság. Ha úgy tetszik, akkor parasztok. Tudod, még ma is vannak olyanok, akik ezzel foglalkoznak ám...
+ haszonállatokkal foglalkoztak, bort/pálinkát főztek és árultak, tejet hordtak ki, vitték piacra a termelt árukat. És ha hiszed, ha nem, felnőttként már nem is voltak szegények, egészen jól megéltek.
Nekem párom nem rég tette le a nyolc osztályt több mint 40 évesen. Nekem szakmunkás bizonyítványom van. Volt előtte tanult emberrel is kapcsolatom, de neki a nyomába sem érhetnek. Nincs olyan amit ne tudna megszerelni, vagy valamire ne tudná a választ. Sokan azt hiszik róla, hogy egy értelmiségi. Ezt csak a szűkebb család tudja róla.
Sajnos a szülők hibájából nem tudta befejezni az iskolát, majd később is hagyta magát zsarolni. Bár nem volt neki könnyű most elkezdeni,mert szégyelte, de szerencsére belevágott, és most nagyon hálás hogy segítettem neki az álmát megvalósítani. Én tapasztalatból mondom, hogy nem kell az ilyen embereket leírni, mert lehet sokkal okosabbak, mint amit egy papír mutat.
"... nem fog az agyam.
Nem azèrt mert lusta vagyok.
... így gyereket sem vàllalok,mert nem akarom,hogy olyan legyen mint èn.
Mert nem tudnèk neki semmit segíteni a tanulàsban."
Az írásod alapján minimum teljesen átlagosak a képességeid. Ezer százalék, hogy a lustaságod gátol abban, hogy kitanulj legalább még egy szakmát, de egy érettségi is simán benned van (huszonéve érettségiztetek). A motivációd hiányzik. És egészen félelmetes, hogy emiatt nem akarsz gyereket vállalni se! Hány éves vagy?
Nem olyan nagy kuriózum az, itt pl. kapásból találsz 182 olyan állásajánlatot, ahova elég a 8 általános, ha átállítod a keresőt részletesre és azt adod meg elvárt képzettségnek:
Mièrt fontos kèrdès ez?
Attól mèg ember valaki,mert nincs 8 osztàlya!
Legyek a pèlda èn.
Nekem csak 8 osztàlyom van ès egy egy èves nem okj-s èpületkarbantartói tanfolyamom amivel semmire nem megyek.
Szàmít?
Miben?
Fàj ez valakinek?
Mert nekem nem.
Èrzem a hiànyàt annak,hogy nincs èrettsègim vagy dimlomàm?
Nem èrzem.
Szàrmazik valami hàtrànyom belőle?
Nem szàrmazik.
Jól èrzem így magam ès nincs szüksègem nagyobb iskolai vègzettsègre,nyelvtudàsra.
Nincs joga elítèlni,megszólni senkinek azèrt,mert az iskolàzottsàgi szintem nincs egyensúlyban az elvàrtakkal.
Nem az a fajta ember vagyok,aki eltartattja magàt az adófizetőkkel.
Nem azt mondom,hogy nem vettem igènybe a munkanèlküli segèlyt legalàbb kètszer,amire nem vagyok büszke,de làttam màr a munkaügyi központban tanultabb embert sorban àllni.
Ha művelt embernek tartod magad,akkor tudnod kène ahoz mèltóan gondolkodni,viselkedni miutàn elolvastad a kèrdező kèrdèsèt ès az èn vàlaszomat.
Nem vagyok troll ès nem okoskodni,kötekedni jöttem ide.
Csupàn a vèlemènyemet írtam le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!