Valaki öntsön lelket belém plíz (? )
Figyelt kérdés
Ma ballagtam el, nagyon összetartó osztály voltunk, de tényleg, hihetelenül, mindig falaztunk egymásnak és hónapokkal ezelőtt is már a ballagás gondolatától is sírtunk... Már most hianyzik az összes osztálytársam és fogalmam sincs hogy fogom kibírni, nagyon nehéz lesz nélkülük. :(2018. jún. 14. 13:07
11/16 anonim válasza:
Almodj csak leanyom. Az emberek valtoznak es kinovik a regi tarsasagokat. Lesznek majd uj legjobb barijaid.
12/16 anonim válasza:
Ne sírjál lesz még karácsony. Pár év múlva már nem is fogtok egymásra emlékezni. Bekerülsz egy új osztályba, lesz egy új közeg, a régi már nem fog hiányozni. :D Én utáltam az általános, meg az összes többi iskolát, ja bocsánat én az életemet is utálom, akkor lehet ez teljesen más. XD
Most már jobb?
13/16 A kérdező kommentje:
Akkor igen, az lesz, elfelejtek mindenkit, meg se ismerjük egymást majd, ha igen akkod meg jön a kínos félperces beszélgetés. Rátok hagyom, ti jobban tudjátok. Már látom, hogy tök fölösleges volt ezt egy olyan oldalon megkérdezni, ahol az emberek túlnyomó többsége full magányos, és nincsenek normális barátai sem (ebből adódik a frusztrálság és a rossz indulatú válaszok, ezért olyan az oldal színvonala amilyen). Kívánom nektek, hogy találjátok meg a lelki nyugalmatokat és a boldogságot. :)
2018. jún. 15. 10:35
14/16 anonim válasza:
Figyi, attol meg, hogy valaki nem beszelget a gimis vagy altalanos iskolas pajtikkal attol nem lesz maganyos. Egyszeruen egy jozan gondolkodasu felnott tudja, hogy ezek a baratsagok az evek multan elkopnak, plane ha nem tudtok talalkozni. Uj emberek, uj kornyezet, ok is valtoznak, te is valtozol es tulnottok egymason. Remeghetsz itt azzal, hogy nem ismerjuk az osztalyod, meg ti masok vagytok, de ha nem lennel te is tisztaban ezzel, akkor nem irtad volna ki a kerdest. Tudod te mi lesz, csak gyerek vagy beismerni.
15/16 anonim válasza:
Most nem tudom mit kell cseszegetni, mikor totálisan igaza van abban, hogy senki nem tudja előre megmondani azt, hogy továbbra is barátok lesznek vagy sem... Igen, az is benne van a pakliban, amit írtok, hogy elfelejtik egymást és szóba sem állnak majd egymással, mert új ismerőseik, barátaik lesznek stb., de arra is simán megvan az esély, hogy továbbra is tartják a kapcsolatot és fenn tudják tartani a barátságukat. Leginkább az a valószínű, hogy mindegyikre lesz példa. Mint már korábban is írtam, hogy pl. a saját tapasztalatom is az, hogy akivel már iskolában is felszínesebb volt a kapcsolatom, azokkal megszakadt a barátságunk, ugyanakkor, akivel nem és tényleg igaz barátok voltunk, azokkal minden gond nélkül tudjuk tartani a kapcsolatot. A legjobb barátaimmal pl. ovi óta barátok vagyunk.
16/16 anonim válasza:
Kérdező! örülj neki, hogy ilyen jó osztályod volt! A mi osztályunkban mindenki mindenkit utált és baszogatott. Főleg engem, mert én rendes voltam, és mint tudjuk, az emberek megvetik és gyűlölik a rendes embereket. Utána meg szidják a kormányt, hogy mennyire korrupt, amikor ők maguk sem különbek. Tudd meg, hogy a szavazók miatt tart itt az ország! Aki idióta gyerekként, nem fog megváltozni sohasem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!