Valaki öntsön már belém lelket lécci?!
Figyelt kérdés
gimnáziumba járok és egész jól megy de nem is ez a legfontosabb mert egy bulizós típus vagyok és szerintem nem egy rossz arc
de nincs igaz barátom volt 1 de ő már elballagott :S
pasik teljes mértékben elkerülnek .. pedig pártól halottam már hogy bejövök nekik meg olyan is volt h bókoltak meg egy egész menő srác is akart velem járni a suliban
de mindegyik leszáll rólam mert a suli "menő" (sztm:ribanc) csajai mindig közbe vágnak hogy ezé nem lehet ez meg ilyen a srác meg hirtelen felém sem néz suliban msn en persze ugyanúgy írogatnak
szilveszterre is megbeszéltük hogy bulizunk de az utolsó pillanatban bejelentette a barátnőm is hogy mással megy
kész vagyok meddig tart még ez? hogy semmibe vesznek és lenéznek ? :(
2011. jan. 2. 00:09
1/2 anonim válasza:
Rossz haverok közt keresgélsz.Nem törvény pont az osztálytársakkal járni bulizni meg haverkodni.Nézz körül máshol is.
2/2 anonim válasza:
A fölöttem szólónak teljesen igaza van. A közös érdeklődés, hobbi összehozza az embereket. Minél több minden érdekel, minél több a hobbid, annál több az ismerősöd, akikkel tényleg jól megérteted magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!