Miért lettem így megszivatva xd?
Tesi órán net fit felmérés volt fekvőből és felülésből( fiúk és lányok együtt),és bemelegítés közben kicsit rosszalkodtam , meg egy másik lány is , azt így tesi tanár kitalálta hogy nekünk kötelezően egymást kell választanunk a felméréshez ( 1 ember csinálja a feladatot , egy meg számolja , hogy mennyit csinál a társa )
Ez a csaj amugy durván jól néz ki , azt így örültem is neki , hogy őt kaptam párnak
Azt még a felüléseknél annyira nem volt ezzel probléma , mert ott ugye ő is jobban látja ha nagyon nézem
De a fekvőknél már eléggé be voltam indulva xd , mert már 8-10 fekvő után remegtek a kezei , de azért 28at megcsinált , meg ugye cicagatyában volt meg a méretei persze meg stb eléggé tetszetős volt
Azt a baj azzal kezdődött , hogy én csak 26ot bírtam , azt a csaj meg még néhányan akik megtudták kicsit beszolgattak ,jo hát ez még el is menne
De aztán vki felhozta a témát nekem , hogy milyen volt a tesi óra . Folytatta azzal hogy nagyon áhítatosan néztem a csajt
Azt ez nem tudom mért ekkora probléma , de mindenki el kezdett ezzel foglalkozni , kicsit kiegészítgetve a történetet ,azt ez eljutott a csajig is , és később kiderült hogy a barátnőmig is
Most ekkora probléma ez xd ?
Nem. Vállald fel nyugodtan, ami történt, nem probléma.:)
Ők fújták fel, hadd fújják fel, ő dolguk.:)
Kevesek húznak fel, de neked sikerült.
Ha ekkora görény vagy rohadtul nem érdemelsz barátnőt magad mellé.
Az írásod alapján kb. 13-nak gondoltalak...
Neked nem kéne még barátnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!