Csak én lettem igy megszívatva vagy mások is?
OE BGK tavaly ahova jelentkeztem 248 volt a ponthatár államin(pontjaim 260 volt mivel 2 akármilyen tárgyat be lehetett számitani) most meg felvitték 328 ra ugyh buktam
de rohadt érdekes mert a fizetős része ugyan ugy maradt 140 pont -_- ugyh lényégben buktam a fősulit mert fizetősre nem telik
Nem csak te vagy így ezzel, hanem általában azok akiknek nem telik fizetősre. 3 lehetőséged van:
1, beletörődsz
2. Összeszeded a pénzt költségtérítésesre és pótfelvi
3. Újraérettségizel és jövőre megint megpróbálod
Ez mégis mitől megszívatás? Hol van leírva, hogy a ponthatár marad?
Fölvettek annyit, amennyit tudtak, és nekik jóval több pontjuk volt. Egyébként hússzal nőtt a max pontszám és sok helyen éppen ennyivel nőtt a ponthatár tavalyhoz képest, vagyis jó eséllyel - az előzőekből kiindulva - egyébként sem lett volna elég pontod. Megnézve a statisztikát kiderült, hogy idén majdnem másfélszer annyian jelentkeztek oda, vagyis nem meglepő az eredmény.
A 260 pontodra gyúrj még.
Már ne is haragudj, de 260 pont az iszonyatosan kevés. Tehát nem nyavalyogni kell, hanem több pontot szerezni.
Másrészt 140 pont biztosan nem lehetett sehová sem a ponthatár.
Tudom, nem leszek népszerű és a sok alacsony ponttal felsőoktatásba be nem jutó butácska le fog pontozni, de nem kell mindenkinek felsőoktatásban tanulni.
"Másrészt 140 pont biztosan nem lehetett sehová sem a ponthatár."
- Felsőfokú szakképzésről van szó, szóval lehet.
áhh már leszarom all-t. Keresek vmi OKJ-t azt cső
mondom tavaly volt 248 ha tavaly megyek sztem felvettek volna -.- ez basz fel csak..
bazzeg +80pontot emeltek rajta azé ne mond ma h normal.
arra szamitottam max felhuzzak 260 ra de 328 ahh
Kül lehet h kevés pont ez van...ez is csoda h ennyi összejött XD
Am küldtek levelet h a fizetősbe felvettek de nincs annyi pénz h menjek
"bazzeg +80pontot emeltek rajta azé ne mond ma h normal."
- Egy költői kérdés: tudod, mi alapján szabják meg a ponthatárt?
nem tudtam
akk az vegye be meg aki annyi ponttal jelentkezett XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!